tränat

har kommit hem från träningen för ett tag sen , stannade kvar i typ 40 minute efter för att få skjuts me linn :) aja men har hunnit ducha och äta nu och snart ska ajg göra lite svenska som MÅSTE vara klar i morrn ! :O hehe ..


hemma

har vart en skön tisdag , på musiken spelade vi lite gitarr (vi ska spela piano..) och sen rita vi på tvalan .. fin muik lektion asså ! men nu ska jag äta mellis och sen träning :)

hatar mitt babyhår !! xD


städat rummet ! (stolt)

har pecis städat rummet och plockat ner lite vår/sommar kläder från vinden oxå :)
före :


efter :


haha faktikt riktigt nöjd , och det gick faktiskt ganska fort oxå :D


chokladbollar .. x)

ja de va vell en helt okej måndag idag . fast på matten hade vi leila x) haha så orkade inte bry mig så mkt så jag och julia satt iaf i korridoren och jobbade sååå bra med maja !! :P hah ! efter skolan iaf så gick jag hem till jullan och åt chokladbollar som vi hade bakat till en sak :)


vidare i två semifinaler

asså vårt basketlag är ju bäst? vi är i två semifinaler ett i någonting med division 1 (bästa divisionen) sen så i SM så ligger vi i semin ! herre jävlar vad coolt tjejer, vi äger ju fan! nu tar vi hem guuuuuld på båda sidorna :D /martina

nu är martina 15 år !

yeeeeeey ! äntligen, har fått så många fina presenter (igår och imorse) tack så jätte mycket ! än en gång. för de som undrar
så föddes jag ... fyra minuter i fyra på eftermiddagen !

ha en toppen dag allihoppa!


martina ! :D

nu har jag kommit hem från att ha fikat hos martina , hon fyller ju 15 i morgon ! :D och innan va jag ju på friskis och svettis me maja och vi flummade hela tiden x) haha va fatiskt kul ska nog dit nästnästa söndag igen :) aja men nu ska jag nog göra lite svenska och sen blire tv :)


match ..

spelade ju match morse och det gick vell okej men INTE bra ! det blev 2-1 till aspudden , men förra gången blev det 4-3 till dem men vi är igentligen bättre ! SURT ! aja klockan 3 kommer maja och sen åker vi på friskis och svettis och sen duchar hos mormor och sen till martina på kalas :)

laget 2008 inna vi åkte till mönsterås :) faan va små vi ser ut jue ! x)


lamporna ska släckas !

japp nu ska jag säcka alla lampor och stänga av datan .. aja puss och hej leverpastej ! :) <3

shoppat med mamma ! :D

kom precis hem från att först vart i vllingby och klippt mig och shoppat lite och åkte senare till liljeholmen och shoppade ännu mera ! :D och senare kommer linn och hon ska sova här och sen i morron bitti blire match :)

linne från hm

linne från gina tricot

shorts från hm

taights från gina tricot

tjocktröja/myströja från statsmitionen
(allt ser mycket bättre ut på!!!)
köpte ett par bruna strumpbyxor från gina tricot oxå :)


andra avenyn !!

försöker kolla på andra avenyn nu på svt play . får bara sån jävla damp för datan är så jävla seg ! har förökt och kolla på det typ nästan hela eftermiddagen och har bara kommit typ 5 minuter ! :O


tjolahopp, tjabba, tjolavippen ! :P

jahapp .. nu har man ätit vofflor med pappa , dem va suuuper goda älskar vofflor ! ;) haha . men nu ska jag nog ta och hitta på något roligt , ringa någon eller sticka me minni stickor eller läsa kalle anka x) haha .. vi får se vad jag gör :P


du tar min hand och visar vägen ..

.. haha ni vet den låten .. ? haha jag maja och julia kom på en sak om den ..  haha ! gissa vad ? ;) har faktiskt vart en helt okej dag idag :) har vart hemma ett tag nu men datan har vart så seeeeeg ! xP aja har hunit äta en risifrutti typ .. men ikväll sk ajag bara äta vofflor till middag och sen har jag inget bestämt , gjort alla läxor ! så jävla skönt ! :P

jag och maja när vi åkte skridskor med skolan någon gång :)


3 läxor ! :O ;)

hahaha ! jullan kom hem till mej efter skolan och så gjorde vi 3 läxor !! ;) haha ! och bakade chokladbollar till någon grej på lördag .. x) aja och nun ska jag bara äta och byta om och så klockan halv 7 blir jag hämtad av did och då blire träning :)

haha jag när jag och jullan åkte skidor för några/någon vecka sen x)


älskar när han sjunger låten !


spela BARA i kort shorts ! :D = det är vår .. !

nej men seriöst , hade ju träning idag och kunde spela bara i korta shorts ! :D så jävla härligt ! försöker verkligen intala mig själv att det är VÅR ! ;) haha ! har vart hemma ett tag nu och hunnit äta , ducha och göra svenska läxan :) så nu kan jag bara slappa resten av kvällen , kanske öva lite på spanskan eller kolla igen so:n men vi får se .. :P

julia och jag i maskbacken :) haha <3


bråttom ..

har lite bråttom nu .. min buss går 15:18 eller 15:08 och jag har inte hunnit byta om ! så nu ska jag skynda mej så hejsålänge!

träning snart ..

idag har vart en skön dag :) tisdagar är bästa dagen på hela veckan ! undrar hur många ånger jag har sagt det .. ? haha :P har ju träning idag ocå klockan 16:00 så ska börja fixa i årdning mej och äta mellis och så innan jag åker :) så puss och hje leverpastej ! :) <3

leo , anki , jag , linnea och linn efter matchen mot oxelösund :) <3


svenska hollywood fruar :)

är sjukt trött men ska hålla mig vaken tills svenska hollywood fruar .. haha :) älskar de programmet xD specielt maria montazami ! haha hon är så jävla skön asså ! och hennes mamma är typ likadan som hon :P haha pratar lika dant och ser lika dana ut och allt ! hahahaha :D


lite gamla bilder ;)


anna , lollo och jag på grönan förra året :)

johanna , anna och jag på tomtits i 6:an :)

linn och jag på båten på väg till fårö :)

maja , jag , julia och johanna i 6:an :)

cassandra och jag i parken :)


FRYSER !

hahahahhaha ! fryser som in i helvete !!! aja visst bryr ni er ? ;) nej men tänkte lägga in en bild på mig och julia från 6:an som jag såg att maja hade lagt in på facebook haha ! den är så vacker :)

kan de vart när vi dansade .. ? :)


varför..?

hatar verkligen att det är skit kallt på mornrna när mna går till skolan och sen efter skolan så är de typ ättevarmt , och snön/isen håller på och smälter och allt ! kan det inte bara vara varmt och bli vår och vara varmt hela tiden ! :) någon som håller med ?

bild från när jag var ute på promenad :)


måndag

idag har vart en helt okej dag . efter skolan gick jag hem till julia och vi typ snackade och åt mellis tills hon skulle på ridning :) men nu är jag hemma och tråkar .. resten av dagen ska jag vell inte göra något , kanske göra någon läxa om jag orkar och så .. och kolla på tv ikväll om det är ngot bra :)

jag och linn någon kväll :) <3


mycket bra verision av låten :D!

älskar den här verisionen.. hihi ! har jag sagt att jag älskar musik eller ? XD lägger typ in musik klipp hela tiden.. vill bara att ni ska bli lika glada som mig när ni hör dem, gulligt av mig va  ? ;) speciellt i slutet av låten när han snarkar och sen skrattar de.. hah så härligt :D


godmorgon sötisar !

idag hade martina sovmorgon. yeees de hade hon.. hon kunde ha gått upp klockan åtta om hon ville, men de gjorde jag inte ;) istället så gjorde jag mig iordning snabbt och gick in på datorn. ni får inte veta vrf :$ ..men ha en bra dag allihoppa! det ska jag försöka ha iaf ! hoppas jag inte blir smittad av syrran som ligger i soffan med feber...

MY!! HANDENS FEM FINGRAR !

sjöng lite fel... men whatever.. HÄR ÄR DEN MY! LYSSNA NU!


två egentligen tråkiga videos


hos morfar/farfar




jaa... såhär ser vi ut just nu... hahaha leker med deras webbcam.. :) niiice men nu ska vi snart åka ut i backen! vi ska bara göra oss i ordning. pusshej leverpastej! vi lägger in en video !

bye !

snart åker vi till morfar :) så nu ska jag ta och göra något i 30 min och sen blir jag och hugo hämtade .
intressant elr hur .. ? ;) haha !


sluta tidigare ! :D


martina och jag och en staty i somras :P <3
hade idrottsprov idag och dett gick faktiskt helt okej :) haha ! hade bara 2 lektioner idag för no va inställd :) så nu är jag hemma och ska vell ta och äta mellis och sen vid 4 kommer martina , linnea och pelle och hämtar mig och hugo och sen åker vi ! ;)


godnatt på er!

nu ska martina... snart lägga sig.. sista inlägget för idag (de andra typ) men jag har faktigst inte orkat blogga! haha de e min ursäkt

I will allways love you

imorgon åker jag till farfar och inger, me kusinerna ! my och hugo, och stina (faster) och med pappa och linnea. vi ska åka skidor hela helgen, skit mysigt juuuu! :) hoppas de blir bra väder. kommer ta tre timmar att åka upp, men med den tiden kommer vi ha kul i bilen iaf, ni kan ju smsa också om ni har tråkigt ! så piggar vi upp er, för det är jag och my som bäst på !

GAMMAL , typ förra året, i början av vintern (a)


tycker om den här låten.... :$


nice mobil, huh?


de är bara gjort på presentpapper och tejp, och klistermärken. allt från coop när jag väntade på sofia.. hahah nice eller hur ? ahahh lite  pysslig är man allt!


2 veckor och 1 dag !

åker till italien med laget om 2 veckor och 1 dag tror jag ! helt otroligt ! va en reporter och typ tog kort på våran träning igår och snackade me maja , hanna och angelica :)
jag som hattar längst fram ;) hahahah ! 


PLUGGA !

nu har jga precis ätit middag , fisk .. hahha ! aja men nu ä det vell bara o fortsätta att plugga plugga plugga !!! :( får se om de blir något mera blogg från mej idag .. beror på när jag kan hela provet .. (kommer aldrig gå!!)

så tycker jag om att plugga !!


fika och prata ..

idag i skolan så hade i redovisning på en sak vi gjorde i slöjden och det gick ju så bra för mej .. x) haha skrattade hela tiden men annars gick det vell bra .. haha ! och sen på svenskn gick vi till kyrkan o snacka me pancionärerna och fikade och så .. inte kul men bättre än svenska ;) och på so kollade vi på film ! så himla najjs ! nu ska jag ta och göra matte läxn och plugga inför idrottsprovet som jag har i morrn ..
juste blir ingen träning för mig ikväll , har ju sträckt gumsken . 


träning !

ska fixa i årdning lite middag till mej själv nu (dem andra är och åker skidor) . så blir vell typ pasta och något eller fil .. vi får se vad jag orkar göra .. men ska vara vid brommaplan om ca 1 timme och en kvart så måste skynda mej nu så puss och hej leverpastej ! :) <3

jag , anki och challan i oxelösund <3


mellis

nu är jag hemma efter en kort dag i skolan och vart på sjukhuset :) va på sjukhuset för tt ta EEG :P en cp sak amn ser helt sär ut som en igelkottsmössa med massa sladdar xD hahahahahhaha ! aja men nu ska jag ta och äta melis så puss och hej leverpastej ! :) <3

the mantalist

nu blire the menatlist ;)


pappa !

pappa fyller år i morrn så åt middag med hela familjen och fruktsallad och allt och det va vell trevligt :) och klockan 9 ska jag se på the mentalist och sen bire sova tror jag .. plugga lite kanske .. ? xD haha ! aja mne nu ska ajg gå så puss och hej leverpastej ! :) <3

skolans data sal med elin och amy..

låter de skoj ?! nja.. vi sitter och skriver om arizona... och får inte va inne på facebook eller blogga för amy.. haha men jag gör de iaf, HA-HA amy ! in your face ;)


akut träning ..

fick reda på för ca 30 minuter sen att jag ska ha träning klockan 16-17:30 ! så har lite råttom nu så ska ta och yta kläder och sen ska ajg vell åka .. så puss och hjedå :)

stan me maja :D

va ju i stan me maja idag o de va riktigt kul :) först testade vi lite kläder på gina tricot och monki och sen gick vi och åt och sen satte vi oss på ett cafe och pratade i ca 3 timmar :) riktigt skönt . sen åkte vi hem och vi gick från brommaplan hem till mej och dampade loss lite .. haha men nu ska jag kolla ¨på tv och slappa resten av kvällen puss puss <3


maja :)

har precis duchat och ska börja klä på mig och ska sminka mej snart oxå :) idag blire så att ajg och maja åker in till stan och bara slappar :) skönt och trevligt ;) men nu måste jag skynda mej puss och hej !


studiedag !! :D

yepp idag har jag studiedag ! :D så jävla skönt asså ! så idag ska jag vara med maja och aknske julia o vi tänkte åka in till kungsträdgården och åka skridskor om de går :) men nu ska jag ta och äta frukost så puss och hej leverpastej ! :) <3

jag och matte innan vi åkte till mönsterås 2008 :)


jag har NO prov idag .. omg

jag glömde bort de.. jag kom på de igår kväll på väg hem från matchen, och då hann jag ju inte göra nåt.. och nu .. så är de ju IDAG vi har provet :O så måste läsa igenom allt.. på bussen :/ det känns lite jobbigt.. vi ska ha om massa saker. Vi får se hur det går, hoppas på högre en G självklart !

martina i framtiden (bara att ni inte vet om de än)


godmorgon sweetest

idag har jag (martina) sovmorgon :) eller.. asså vi börjar halv tio xD men de gör vi varje måndag.. iaf efter skolan ska jag till tandläkaren.. omg :( vill inte... har slarvat med tandborstningen (erkänner) men jag har så fina tänder sååååå ;)

hhhahahaahahhahahhhahah vilken ful bild.. men jag bjuder :)

TRÅKIGT !!

UTSEENDE
[] Jag är kortare än 160cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[/] Jag blir lätt brun.
[/] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[] Jag har en tatuering.
[/] Jag är osäker över mitt utseende.
[] Jag har haft/har tandställning.
[x] Jag har glasögon/linser.
[/] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[] Jag har mer än två piercingar.
[] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[] Jag har fräknar.

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[] Jag har barn.
[] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag går i skolan.
[] Jag jobbar.
[] Jag har somnat i skolan/jobbet.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[] Jag börjar också gråta av Disney filmer.
[] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsa.
[] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[/] Jag föddes med en sjukdom.
[] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[] Jag har brutit ett ben.
[?] Mina tonciller har tagits bort.
[] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[] Mina visdomständer har tagits bort.
[] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört mer än 300 km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[] Jag har varit i Ryssland.
[] Jag har varit i Kina.
[] Jag har varit i Japan.
[] Jag har varit i USA.
[] Jag har varit i Afrika.
[x] Jag har varit i Asien.

EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[] Jag har varit i ett casino.
[] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[]Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[] Jag har krockat i en bil.
[] Jag har skidat.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel
[] Jag är i ett förhållande.
[] Jag är förlovad.
[] Jag är gift.
[] Jag har varit på en blind date.
[] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[] Jag har varit förtjust i en lärare.
[] Jag har blivit kysst i regnet.
[] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[] Jag har kysst en till mig helt okänd person.
[x] Jag är Hetrosexuell
[] Jag är homosexuell
[] Jag är bisexuell

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[x] Jag kan inte svälja piller.
[] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[] Jag tar mediciner mot depression.
[] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[x] Jag har sett någon dö.
[] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[x] Någon nära till mig har begått självmord.
[] Försökt ta livet av mig själv.

MATERIALISM
[] Jag äger mer än 5 rap CDn.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.
[] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[] Jag samlar på serietidningar.
[] Jag äger något från Benetton.
[] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[/] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[] Jag ser på nyheterna.
[] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[] Jag är en morgonperson.
[] Jag betalade för min rington.
[] Jag är petig med grammatik.
[/] Jag är en sportfåne.
[/] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[/] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[x] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[/] Jag äter snabbmat varje vecka.
[/] Jag är bra på matematik.
[x] Jag tror på spöken.
[/] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[] Jag är väldigt kittlig.
[] Jag älskar mörk choklad.
[/] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[] Jag är bra på att minnas ansikten.
[] Jag är bra på att minnas namn.
[/] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv

jag vet det är tråkigt och ingen läser det men om man har tråkigt så har man .. :( haha ! puss och kram

final four !

tja! vi vann matchen både igår och idag, vi har en match senare ida också, men vi behöver inte vinna den får vi vann de två senaste så nu är vi THE FINAL FOUR ! alltså en av de sista fyra som tävlar om guldet i SM, det är ju fan skitbra! älskar mitt lag.

vårt lag för läääänge sen, blackeberg ekerö.


sexiga ben ?? haah lääänge sen det också.


det här är rätt så länge sen.. men ganska nyligen.. 5 av de har slutat :(


Livia på kabaren. vi gjorde en pjääs på lägret.


patricia ! fast hon har slutat nu .. :(


nyaste gruppfotot (alla va inte med)


på en match, när vi mötta solna vikings.

jahapp ..

jahapp .. nu har jag vart och kollat på en lägenhet och den va vell okej men vi får se ;) skulle ju till kusin och så men det blev typ inte av .. ? :S aja så nu har jag inget och göra !! :( och typ alla kompisar har nåot att göra ! så har inget och göra hela dan ! :( ring mej om nån vill gör något :) allt blir rolligare nät man är med någon rolig kompis :)


hemma

kom hem från oxelösund igår kväll . och de va vell trevligt där :) vi hade 2 träningar och en träningsmatch mot oxelösunds 96-95 lag men dem hade lånat in 4 tror jag det v 94:or ! :O haha ! men vi vann med 2-1 iaf :D hahahah ! men idag ska jag åka och kolla på lägenhet och sen åka in till stan där min kusin bor och fira honom :) så jag måste fixa i årdning mej nu !! har inte fixat mej något och mamma ska komma om 1 timme haha långt tid kvar .. ;)

laget för många många år sen när vi körde norska armhävningar :)


what are you guys doing?

haar ingenting att göra.. kollar på film på youtube.. haha är på part 5 nu.. ;)


goodmorning the blog ! ;)

idag blir de första SM matchen i helgen. Vi ska möta harem, som inte alls är bra på just basket, men det vinner ändå, för sitt fula spel. men iaf.. nu vinner vi !

malin för läänge sen på basketläger ! hon vann nallen när hon sköt i basketkorgen på liseberg;)


hahaha jag älskade den här låten/filmen

SPOLA TILL 1:20
min favorit film förut.. haha aww martina ;)


oxelösund !

åker till oxelösund snart .. blir där tills i morrn kväll så kommer hem i morrn redan :) ska dit me laget men får ta de lugnt eftersom har art sjuk . men nu ska jag fixa det sista o sen åker jag så puss och hej leverpastej ! :) <3

hemkunskapen i martinas skola..

har lite bilder från hemkunskapen när vi bakade bullar... vad "goda" de ser ut xD

gissell leker.. sten ? hahaha hon bah: TA KORT ! xD


bullarna i ugnen, ser ni mitt assnygga förrkläde?


elin diskar, martina tittar på :)


hahaha resultatet ! jag säger bara de.. ta aldrig för mycket vaniljsocker, de blir bäskt xD


teori

har vart på teori träning nu .. de gick vell helt okej .. fast fick sjukt ont i huvet !! :( o måste ju gå till skolan i morrn , har ju lovat julia det oxå :P så ska nog gå o lägga mej rätt tidigt idag så ajg kanske mår bättre i morrn . kan ju typ hela no provet så vill inte göra de senare så att ajg glömmer bort allt xD så om jag mår dåligt i morrn så får jag vell ta o bara gå på no lektionen .. ;)

jag idag på min lilla promenad :)


promenad :)

tog en promenad i parken , va ute typ lite över 1 timme tror jag :) de va vell skönt men känner mej sjukt förkyld nu så skulle nog inte vart ute så länge .. tog lite kort oxå som jag lägger in nu :)


isen smälter !! :D

jag (sjuk och inget smink!)


Jaaa !

hahah !! har verkligen jätte jätte tråkigt !! :( så bloggar .. xP haha ! har faktiskt inte haft kul på 2 dagar !? :O haha ! nej nu skriver jag haha bara för att jag har tråkigt xD väldigt intressant inlägg va ? nej inte direkt x) men har sjukt tråkigt o orkar inte plugga mera för kan det nästan helt bra .. ;) fast har matteläxa tills i morrn oxå som jag inte har gjort hela .. xD men vill blogga men har inget o blogga om . tråkigt jag vet ! :( nej emn nu ska jag inte blogg för att blogga x) haha ! ooj vad långt de blev .. aja men har tråkigt så sånt är livet xP ni behöver ju inte läsa hela ;P men de e ju alltid kul om man har tråkigt xD haha ! puss o hej leverpastej ! <3

jag och anna i somras :) <3


nu ska jag ..

.. plugga !! :( aja vill inte göra omprov så då e de vell bara sätta igång o plugga plugga plugga !! nej emn jag kan ju de mesta men behöver faktiskt plugga lite .. :P eller ta en promenad .. x)

vi älskar klubbor !! ;) haha !


film time ! :D

nu ska jag se på film !! o de blev .. rosa the movie ! ;P hahaha ! aja har man tråkigt så har man xD puss o hej leverpastej ! <3

hemma idag igen ..

blev hemma idag igen .. tråkigt men men .. skönt oxå :P mår mycket bättre idag :D men inte helt frisk . men idag får jag vell se på film o plugga .. har ju no prov i morrn o kan inte allt , men nästan allt .. ;)´o ikväll är det tiori me fotbollen så ska nog gå o se om jag orkar .. se om jag orkr gå i morrn till skolan , vill ju verkligen de :P haha ! men nu ska jag nog ta o sätta på någon bra film eller nåt .. bir nog greas eller någon annan bra film :) puss !

jag och brorsan för LÄNGE sen ! :) <3


orkar INTE mera !!

jag orkar verkligen inte vara mera sjuk ! har vrt hemma en dag frn skolan bara men hatar att vara sjuk så här mycket ! okej lite inte så att man nästan inte kan andas med näsan ! xP måste blir frisk tills på fredag för vill göra no provet då så att ajg inte gör de efter de e så jobbigt .. + att ska till oxölusund me laget på fredag till lördag så måste bli frisk till de oxå !! så u gäller de för mej att bli frisk (o plugga..) !!

håller på och välja llite bilder som jag ska ha i skåpet och en av dem kanske blir den här :) <3


sjuk :(

är hemma och är sjuk idag :( är sjukt teppt i näsan o ont i huvet o ont i magen o lite feber .. vill bara bli frisk ! aja jag är iaf inte döende x) haha men nu ska ajg nog gå o lägga mej i soffan o kolla på tv . puss o hej :)


duktiga my ! :D

hahahaha ! har vart sjukt duktig nu ! har skrivit ner allt man ska kunna till no provet på fredag o så har jag bakat chokladbollar tills i morrn tills skolan .. o så har jag jobbat lite matte o kollat lite på vad man ska kunna på idrottsprovet nästa vecka . men vi får se om jag går till skolan i morrn för känner mej inge bra :( aja vi får se i morrn . men nu ska jag nog ta o sätta på tv eller nåt annat .

linnea , anki o jag när vi v hos anki för ett tag sen :) fin eller hur ? ;) haha så seriös !! x)


hemma :)

nu är ajg hemma från en helt vanlig tisdag , de v vell helt okej .. tisdagar är ju okej för slutar halv 2 o har tema , musik , no o svenska ..
sitter vid datan o äter rostmacka me oboy pulver på :D så jävla gooooott !! :D hahah ! aja men ska nog ta o plugga lite o sen måste jag baka chokladbollar för skolan .. blir nog så att ajg äter dem flesta själv .. x)
vi får se om jag går på min träning senare ikväll .. har ju fortfarande ont i både halsen o knät :( o har massa att plugga o skit .. x)

laget :) <333


inte orkat blogga

varit ledig men .. nä inge blogg från martina. inte orkat !


outfiten tomorrow :P


kofta - röda korset (zara)
linne - hm
mjukisar - röka korset


bara för att ..

.. jag älskar att ta ego foto ! ;) haha !


blää ! xD

hahaha ! åt en jätte äcklig middag ! xD haha ! aja åt några mackor ist :) men snart ska jag nog ta o plugga lite (kanske .. inte) hahahah ! aja .. vi får se hur de blir .

haha jag på någon fotbollskort som vi skulle ta .. xD haha kan man bli snyggare .. ? ;) xP


jahapp ..

då va den första dan efter sprotlovet över :) de va faktisk en helt okej dag förutom att jag har ont i halsen .  har vart hemma ca en timme nu o har hunnit äta mellis . senare ska jag vell se på tv o plugga .. xD

laget i piteå (piteå summer games) glömmer aldrig ! <3333


asså de ser sjukt lika ut ...


grattis karin ! :D

GRATTIS KARIN ! :D
de e mammas jobbar kompis o va me i vasaloppet o kom på 17 plats av tjejerna !! (jätte bra asså!)


badat :)

nu har jag kommit hem från att ha badat me mamma , hugo o hugos kompis (david) . aja de va vell helt okej kul .. roligare om man hade haft någon kompis o vara me såklart :) men snart ska jag vell ta o hitta på något o göra , kanske plugga till no provet på fredag .. :(

jag o julia nån dag när v åkte skidor i veckan :)


trött ..

är jukt trött just nu asså ! (kanske för att jag inte har något att göra..?) ikväll har jag typ sett på tv , spelat spel me mamma , kolllat på vampire diares (gammalt avsnitt) och andra avenyn (gammalt avsnitt) :) ska nog ta o sätta mej vid tv:n ett tag nu om de e något bra :)

julia o jag i romme :) <3


älskar den här låten ! (inte martina) haha !


solat ! ..

haha !! solat o solat kanske man inte kan säga .. men satt på en spark i solen med teckisar o tjockisjacka o de kändes nästan som sommar ! ;O haha så jävla skönt asså ! aja har vart o köpt godis me mamma o brorsan o hans kompis o nu e jag hemma o ska innte göra något särskilt :)

jag o mamma i somras :) <3


the grudge 2

haha ! hugo (min lillebror) kollar på the grudge 2 me sina kompisar fast han inte sett 1:an o han bara tycker de är kul !? :O haha jag cassandra o martina skrek som in i helvete när vi såg den (vi såg den i en stuga på landet så kan ju h me de o göra..) haha ja men iaf .. ska snart ut o grilla korv me min familj och joel (hugos kompis) .


ont i knät !

har ont i mitt knä förtfarande !! :( o jag vet inte vad jag ska göra idag heller .. martina ville se på bio men de vill jag inte xD aja vi får se hur de blir men nu ska ajg nog ta o ducha :P

skrattar .. ?


skidor :)

idag åkte ju jag o martina skidor . haha de va vell kul :) men de sista jag (my) skulle göra va att hoppa på ett ganska stort hopp o så ramlade jag xD så har skit ont i knäät nu ! haha .. aja iaf , nu ska jag kanske kolla lite på tv eller nåt .. :)


just do it ?


exakt JUST kiss IT !


KUZCO KUZCO .. GOGO!

asså my är ju helt cp.. hon sitter o sjunger den här hela tiden -.-

hungrig som en varg !


Va SÖÖÖÖÖÖÖT :D
/ MY OCH MARTINA


bananerna, Viktor och "vafan vill du?"

hejsan bloggen! nu är vi hemma hos martina och varit i flottsbro, var kallt, blåsigt, snöigt men annars... GREAT! Vi fick några ragg i liften och i backarna ;) först var de BANANERNA, mummsigt ;) de var två killar (i vår ålder eller ett år äldre?) som hade likadana gula hjälmar.. därför blev de bananer.. något de inte direkt gillade ;) iaf sen kom Viktor, han var lite mer rolig hahah jag (martina) gjorde någonting med fingret och typ ... hur ska man förklara... framochtillbaka runt i ansiktet.. och varje gång vi "sågs" gjorde vi tre så (MOBBADE??!!??) iaf .. han åkte sittliften med oss också och my sa att hon var 94a .. (pucko!!) själv så är jag en fin tjej och ljög inte om min ålder :D. aja skitsamma!!! sen så har vi ropat på en kille : EEY duu med brädan!! och han bah: va ? -.- jag bah: VAFAN VILL DU !??!?!?? ( mörk röst) och så hade vi lite .. kaxig konversation , INTE!?!? aja ... han kastade godisbilar på oss i värmestugan också. WTF !! vad ful han va också såg vi då.. hah xD AJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vi e hemma hos martina nu , my ska sova här, sen så åker vi till maskbacken imorrn :)

så såg bananerna i backen ut ;) *nooot* men hjälmarna va gula och goa (a)


om en kvart...

... så kommer my och de och hämtar mig! sen drar vi, så puss på er !


flottsbro

idag blire skidor me martina , mamma , hugo o kanske någon kompis till honom i flottsbro . o vi ska åka snart så måste fixa i årdning mej , så jag måste skynda mej lite , jag har inte klätt på mej eller sminkat mej eller nåt ! :O så jag ska skynda mej nu så puss o hej leverpastej ! :) <3

våra små kattungar ! :) så jävla söta asså ! vill ha tillbaka dem nu !!!


(ingen rubrik)

Efter jag hade diskat och varit duktig idag kom pappa och hämtade mig och vi åt lunch på någon resturang, gott gott! efter de skjussade han mig till citygross, bauhouse, ö&b som är precis där vi bor för att fråga om prao, men ingen tog emot prao, så jag gick hem.. och nu ska jag nog dra till mamma för att tvätta massa kläder. ska bli skönt att de de tvättat sen ! :D

en söt bild på sofia :) haha emellan mina ben (?)

hejdå :)

nu ska jag fixa de sista o sen åker ajg till julia o sen drar vi till mask :) puss o hej leerpastej ! <3

godmorgon !

GODMORGON ! idag ska jag inte göra någe speciellt. ska mest ta de lugnt, gå och fråga om prao och åka till mamma och tvätta kläder.. tråååååkigt, juste måste diska här hos pappa också .. :( eller måste och måste, han bad mig igår att jag skulle göra det idag men de är ju mamma dag idag , mohah :P

vill ha sommar nuuu !!

vill verkligen ha sommar nu !! lägger in lite bilder från sommrar ! :D

cassandra o jag sommar 08 tror jag :)

cassandra o ajg sommaren 08 tror jag :)

cassandra jag o martina sommaren 08 tror jag :)

martina o jag sommern 08 tror jag :)

jag o martina ngn sommar :)

jag , cassandra o martiina sommaren 08 tror jag :)

julia , maja o jag sommaren 09 :)

maja , julia o jag sommaren 09 :)

jag o maja sommaren 09 :)

jag o julia skolavslutningen i 6:an :)

jag o maja sommeran 09 :)

laget i göteborg sommaren 09 :)

jag o clara sommaren 08 :)

cassandra o jag sommaren 08 tror jag :)
lite bilder från sommrar :) längtar verkligen till sommarn !!!


skidor !

igår åkte jag skidor me julia :) o idag blire skidor me julia o maja :) jag vet inte när vi ska börja åka idag o ska till julia först så ska nog börja fixa i årdning mej o sen kanske jag åker direkt till julia :)

maja , jag , julia fötter i 6:an :)


elgiganten här kommer jag !

ska dra till elgiganten och köpa sladdar ? haha till vår Ipod vi hittade på island, eller rättare sagt pappa hittade, jag var ju inte där ?! :S aa skitsamma, ska köpa laddare och överförningsslapp, så vi hörs, ha de bra! puss.



en sån blå är det. någon som saknar ?! den kan ju kommentera.. tss haha

haha :)

nu sitter jag här o har precis ätit klart :) ska fixa i årdning kläderna som jag ska åka skidor i . väntar på att julia ska komma me theo (hon går från sej till mej!) haha aja .. o sen blir vi hämtad av hennes mamma som skjutsar oss till backen , ska försöka vara klar när hon kommer så ska nog fixa nu puss <3

haha julia o jag i 6:an :)


är vi inte lika ? ;-)


vill oxå !!

jag vill oxå kunna sjuga så här bra !!


julia !

julia om du ser de här ring mej då !! puss puss <3

today

nu e jag vaken , har vart de e ett tag .. xD idag ska jag åka skidor me julia o om ngn mera e i maskbacken så kan ni ju messa för kul :) aja men nu ska jag fortsätta äta frukost så puss o hejdå :) <3

jag o julia sötis ;) <3


godnatt :D

blir inga fler inlägg för våran del så nattinatti bloggen :)

första träningen på lovet

japp nu är jag hemma från första träningen på lovet, de kommer ungefär vara sex-sju träningar på lovet .. men kommer inte gå på alla hihih! de är ju lov... som t.ex. idag sov jag hos my istället för att gå på morgonträningen, busigt ;) haha skoja. men asså aa.. träningen började halv elva och jag vakna fem över halv så.. aja på fredag eller torsdag (kommer inte ihåg) så har vi ännu tidigare morgonträning... KLOCKAN NIO !! de är ju för fan typ skoltid ?! driver de med oss.. :(

stänga av datan ..

nu ska jag stänga av datan , för mamma o hugo kommer somna snart o gillar inte att sitta vaken själv .. hehe xP men en stund till kan jag nog hålla dem vakna ;) haha puss o sov gott <3


trött

just nu sitter jag i soffan vid den här datan o hugo sitter vid den andra o lyssnar på musik på den andra i samma rum , o jag som vill lyssna på bra låtar , inte hugos låtar !! haha !

julia o jag förr vintern :)


ätit

nu har jag ätit o martina har åkt på sin träning , o snart ska jag vell ta o hitta på ngt :) ska kanske övertala mamma att spela ngt roligt spel med mej ;)

bilder från igår

vi gick ju till brommaplan igår, här kommer några bilder :)







!

just nu sitter jag o väntar på att martina ska vilja/orka gå upp ! vi gick ju till brommaplan igår me täckisar , för stora skor , skidglasögon o så .. o de gick vell bra xD haha ! men nu ska ajg fortsätta försöka övertala martina ;)

jag o martina för några somrar sen :)


RSS 2.0