hejsan hoppsan !

spelade match igår och det gick inge bra :( men men ... efter matchen va jag hos maja och spelade tennis och gjorde lite allt möjligt :) o idag har jag inte gjort något specielt men senare ska jag spela match . hoppas de går bättre idag :P

jag hemma hos maja i tisdags :P


oups ...

hejsan hoppsan ! förlåt för aatt jag inte har bloggat här , o martina är ju i göteborg så ... men de e de att nu när martina har vart borta så har jag boggat väldigt mycket på min egna blogg (http://mypis.blogg.se) de e därför . men snart ska jag åka o spela match så måste dra , puss och hej från mej ! :)


hej hopp

spelade match förut idag och vi vann med 1-0 :) yeeeeey ! hahahah . efter de så har jag bara pluggat till so provet jag har i morgon och kollat på tv xP hahaha skön söndag iaf :P har träning igen ikväll :)


barnvakt lördag-söndag !!!!

jag o lollo har ju varit hos sofia och varit barnvakt åt emil, här får ni lite bilder ! hah

tacooos !


hahah


me and emil, snygg mössa va ?


cooling som dricker "direkt från flaskan"





mode-sofia ! xD


tänk dig att mina armar är emils ben, hahaha


ser ni fingerboarden?



fruktsallad, såå gott ;D


fotboll

idag  klockan 11 så ska jag vara på grimsta för klockan 12 blire match :) har ju inte spelat fotboll på en vecka så vi får se hur de går , hoppas bra :) men senare ikväll blire antagligen träning och där imellan ska jag plugga till ett so prov som jg hr på måndag ! :O hjälp kan ingenting !! haha aja får hoppas de oxå går bra :) så kanske inte blir så myckt blogg från mig idag så ni vet ;)

HAHHAHAHHA jag efter en match xD BJUDER !


gööööödiiiis är mumms!

godis är gott. men jag är inte ett dugg sugen på godis :O!
 
känner mer för frukt nu ! kanske ska köpa lite frukt istället för godis idag (a)
/martina


hahah fan vad coola de ser ut xD

några från min klass, förutom han längst åt höger och längst åt vänster. haha gissell sötis ! med gangster keps och playboy-troja med nätkofta xD

godmorgon sötisar !

ätit toast och druckit juice till frukost, asgott ! klockan tre så ska jag åka till sofia med lollo och sova där och vi ska vara barnvakt åt hennes lillebror EMIL ! hihihi ;D aaa men vi ses och hörs hörni ! och jag ber så myyycket om ursäkt att jag inte har bloggat här !

aaaaawwww va söt :D xD


....

blev en hemma dag idag oxå . idag har jag hunnit se på grease och typ suttit vd datan o inge mera :P hihi . har ingen blogg lust just nu så hejdå


tv

nu blire tv resten av kvällen , ska försöka bli helt frisk tills i morgon . hoppas jag klarar det xP hihi . aja puss och godnatt så länge då :)

jag innan eller före en match :P hahaha ! #5


.


.

 

hemmaaaaa

det blev en till hemma dag idag :( bläää ! vill inte vara sjuk mera ! känner mig sämre än igår oxå !! :( haha . nej men idag ska jag inte gå o köpa en tidning idag ska jag bara vara hemma och ta det sjuuuukt lugnt hela dagen ! för vill verkligen inte vara mera sjuk nu !!!


linnea , anki och jag :P hahah ;)

grey's anatomy

tjolahopp ellehoppa ! :D sitter o bara slappar just nu xP haha . senare klocka 9 ska jag kolla på grey's antomy men innan blire nog anna anka söker assistent ;P hahhah ! kul kul kul xD men nu ska ja gå puss puss :)


maja , linnea , anki , jag och hanna vid poooolen i italien :P

fruktsallad :)

just nu sitter jag i soffan och äter fruktsallad och kollar på något barnprogram som hugo satte på :P hihi . min middag bestog av 1 mini mini kyklingklubbao fruktsallad :) mmm gott gott , eller kycklingen va inge god men tvinga i mig en liten iaf xD hahahhaha !

bild lånad från google :P


jahapp ...

jahapp ... hugo stack iväg till joel så nu e jag hemma själv igen . o han o ajg skulle fixa maten tillsammans men de blir som igår antar jag , jag får fixa maten o han äter xP haha ! jag ska kanske bli kock ? :O varför inte ? hahah skoja , har suuuuper tråkigt de e därför !! baaaajs på att ha tråkigt !
linnea , jag , charlie o anki när vi väntade på planet till italien :P snygga eller vad ? ;) hahah !


tidning again

va och köpte en tidning tidigare idag . har läst igenom den lite snabbt .  just nu sitter jag och fryser !? :O neeeej tänker inte få feber ! vill inte vara mera sjuk nuuu ! orkar verkligen inte ! :P haha . men nu ska jag ta och titta på tv tror jag så puss och hej leverpastej ! :) <3


julia tidningar

ska kolla igenom massa gamla julia tidningar , jag prenumenerade ju på de förut så har ju rätt många ... xP haha !


hemma igen ...

det blev en hemma dag idag oxå :( vill bli helt frisk innan jag går till skolan så jag inte blir sjuk igen så idag ska jag gå ut en liten sväng men annars ska jag vell inte göra något . haha spelar fortfarande dee där spelet jg hittade häromdagen xP hahaha !


jag och julia i vintras :) bjuder !

badat :)

har precis badat o känner mig mycket fräshare nu ! :D har nästan inte ont i huvet längre ! yeeeeeeeeeeey ! men har börjat få ont typ utanpå halsen xP haha ! :( inge bra ! känns som jag kommer få ont i halsen nu oxå ! :O :( buhuuu ! :'( men jag ska verkligen försöka bli frisk tills i morrn ! ;)


martina neo o jag , ajg får blicken av neo ... ! :O haha

sega dagar

SJUKT SEGA DAGAR FÖR MARTINA! låt de bli göteborg (a)

här får ni en söt liten basketbild.. eller... COOL inte söt ;)

bilder från blackeblixten

hitta de här söta små bilderna på frida och malin på vår hemsida från blackeblixten! sötisar dem är asså !


trött

tjolahopp allehoppa ! :D har typ inte gjort nånting idag , tog bussen till pressbyrån o köpte en tidning o åkte hem o läste den xP hahah ! sjukt tråkigt jag vet men .... har sett på tv oxå :P haha . o är jukt hungrig nu har typ knappt ätit något så ska kanske ta något o äta om jag hittar ;) haha de lät ju bra :P haha !

hahah ! majas o min spegelbild i vattnet ;)


pressbyrån

ska nog ta o gå till pessbyrån nu o köpa någon bra tidning o testa om jag orkar gå ut å så . men nu måste jag faktiskt klä på mig o fixa i ådning mej lite .


bra film !!

har sett en sjukt rolig film ! den heter superhero movie ! ;) hahaha ! den e sjukt rolig har sett den 2 gånger på 2 dagar :P haha . den rekomenderar jag verkligen om ni gillar roliga filmer !! :D seeee den !!


hemmaaa ...

är hemma idag oxå , pappa tyckte att de va bäst så ... har ju fortfarande ont i huvet så :( aja idag ska jag vell bara ta det lugnt kanske gå ut lite o se om jag orkar .


1-5 i laget i italien ! ;)

hemma

stannade hemma från skolan idag för kände mig inte riktigt bra , har ont i huvet, magen o mår lite illa så de va bara o vara hemma . men de kan vara skönt o bara vara hemma o ta det lugnt en dag (kanske blir 2...) hoppas inte de :P men just nu spelar jag ett roligt spel på spela.se :P haha brukar inte spela dataspl men gör de nu för annars skulle jag ha bajstråkigt !! xP haha ! men nu ska jag nog gå från datan , börjar få mera ont i huvet så puss och hej leverpastej ! :) <3

skrattattack :P haha när jag o maja "gungade" ;) haha


matchen

matchen gick bra , vi vann me 3-2 :D men de höll på att bli lika , för domaren tyckte att ajg gjorde hans ... me hon som sköt straffen missade målet ! :D aja efter de åkte jag hem och tog det lugnt och så . sen åkte vi till mormor och typ inte gjorde nåt särskilt men va där iaf o snart blire middag o halbv 8 blire träning ;) hihi

jag o linn i vintras ;)


match

idag blire match i 95 serien mot spånga . ska bli kul , senare efter matchen så får vi se vad jag hittar på :) men nu har jag lite bråttom kvart över 10 ska jag vara hos linn och jag har inte ens bytt om ! :O hahahah !


cassandra o jag sommaren 08 tror jag :) <3

mamma stänger av datan :(

nu tar mamma och stänger av datan :( får vell kolla på tv resten av kvällen så puss och godnatt så hörs vi i morgon ! :) <3


hemma kväll .

är hemma me mamma o hugo just nu . mamma o hugo kollar på katten i hatten medans jag sitter här vid datan o ska försöka övertala mamma att typ spela kort me mej ist eller nåt , hoppas de går . hihi ! aja annars ska jag vell bara typ kolla på tv i kväll o sitta vid datan o så ... ;)

maja o jag när vi gungade förut idag ;) hahah bjuder !! (det gäller o bjuda på sig själv!)


bilder från idag ;)


majas o mina fötter :) <333

jag gungar o poosar ;) hahahhaha ! xP

maja i bäbis gungan ;) sööötis <3

våra fötter igen ;) <3333

Maja gästbloggar...igen=)

My sitter och äter så jag fick blogga för hon är så snäll=) idag har vi varit i stan och typ suttit på ett cafe i 3 timmar kanske och drukigt chai latte så jävla gott och pratat än massa om mest jobbiga saker som händer men de är jätte skönt att prata om allt!!, sen gick vi i lite affärer och jag köpte ett bas linne och trosor och my köpte jätte snygga skor och trosor interrsant eller hur?? inte direkt..
och sen åkte vi ju hem till mypis och tog lite foton vi har inte gjort så mycket mer än så.
Men nu ska jag kolla runt på lite bloggar och kolla fejan och sen antar jag att my har ätit upp så då ska väl vi hitta på något att göra.
Pussss////Maja


 


jahapp

vad ska man göra idag då ?? ring/mess mej om nån vill göra något ! :)

gammal bild i somras , osminkad !


valborg blev ....

... lite annormlunda ... hahah ! klara kom ju o så åt vi middag o allt men så skulle vi er till brasan o seriöst de va INGA där ! dem eldsta va i vår ålder som hade gått i min skola ! aja inge kul iaf men men så vi gick hem o försökte sjunga singstar men elproffset fattade inget så gick inte så vi satte oss o kallade på hsm tills hon skulle hem ;) aja blev en rätt mysig valborg iaf ;)


RSS 2.0