to day

idag va det rätt okej i skolan. haha iaf på bilden XP jag, maja, julia, sebbe och barak måålade så fint ;) haha ! målade av några (tomtar) haha ! aja sen gick jag och martina runt och delade ut några jultidningar. men nu ska jag ta och hitta på något å göra.

jag och julia idag ;) haha !

my outfit


linne-hm
taights-bik bok
sockor-?
canada tjocktröja-fått


my outfit


linne-hm
taights-bik bok
sockor-?
canada tjocktröja-fått


säger godnatt med en egobild.


vem kan slå filip och fredrik

haha nu ska jag ta och titta på vem kan slå filip och fredrik haha ! ;) puss och hej leverpastej ! :) <3

fikat hos kusinerna

har varit och fikat hos moster och kusinerna, mys pys ! har bara en bild från "kvällen" tyvär haha. och den är på moa och mig när vi dansa till micheal jackson, eller ... jag dansar, moa sitter på min rygg.

hah suddig bild men de får duga :)


julkalender :)

haha visst har jag en fin julkalender ? ;)

sorry för suddig bild

promenad

nu ska jag pappa linnea gå ut på promenad, sen blir de plugg för min del, och basket för linneas del. efter ska jag väl antingen (om jag hinner) dela ut saker från jultidningarna med my, och sen blir de fika hos kusinen som fyller år (mattias). men nu ska vi ut och gå. Puss ! / martina

lägg in en bild på ...

Lägg in en bild på någon som går i din klass.


Lägg in en bild på någon som du saknar.


Lägg in en bild på någon som du har roligt med.

(hon åt vänster)

Lägg in en bild på någon som går i din skola fast inte i din klass.


Lägg in en bild på någon med vackra ögon.


match

idag blir det match igen :) idag ska vi möta vaxholm. haha hoppas vi vinner ! ;) blir hämtad vid bussen 10 i 11 så ska fixa i årdning mej lite.. men orkar inte haha ! XP puss och hej leverpastej ! :) <3

jag i 2:an !? :O haha ! har jag förändrats tycker ni ?


godnatt

pussar och kramar från martina

sömnig..

ska nog sova så jag kommer upp i tid imorgon,(gäsp) vill ju inte missa hela sista dagen på helgen. haha aja, de är ju bra att jag är trött också .. då är de lättare att somna (gäsp) . Kanske för att jag somna rätt sent igår. jusste glömde berätta vad jag gjort idag, de har väl i och för sig inte hänt "såå" mycket (gäsp) men jag har iaf spelat match (förlorade med 5 poäng..fan..) men (gäsp) godnatt på er ! som ni sett har jag gäspat 4 gånger på två minuter XD sömniga martina ..

bild från tidig höst eller tidig sommar ? (tagen av my)


är de bara jag ...

.. som tycker allison från top model 12 ser lite creepy ut ? :o asså jag får typ dåliga vibbar när jag ser henne på tv XD haha .. fick de på tanken när jag såg på en annans blogg där hon var bloggarens favorit.. asså ser ni inte ? mus ansikte ;).. men jag kan hålla med om att hon har förändrats otroligt från starten (starten ser ni längst åt vänster)


skynda

nu måste jag skynd ska vara hos linn om 40 min och har inte klätt på mig eller nånting !? :O så nu måste jag verkligen skynda mig ! XP

lördag !

nu är det lördag :) haha ! i morn är det första advent ! :D haha ! men just nu sitter jag i pyamas och gör ingenting.. idag ska jag spela fotboll hela dan först 13-14:30 träning sen 17:00 match ! :D kul kul !


sista

det här blir sista inlägget för mig ikväll tror jag så puss och godnatt ! :) <3

idol

sitter och kollar på idol nu fast just nu är det paus, men snart börjar det igen så.. efter idol blir det vell nåon film eller något sånt tror jag.. ;) pussar och kramar ! :) <3

webcam

i have funny with my webcam XP haha !





sorry guys !

haha blev ingen bild på mitt rum och jag kommer inte till mamma förns på ... tisdag ? så om ni vill se får ni tyvär vänta (inte för att de är så märkvärdigt då..) . ska på träning nu ! lite obnt i halsen, men ska försöka. åker om cirka 45 minuter. men juste ! kanske hinner göra videoinlägg innan så ni får se rummet ;)

jultidningarna !

martina julltidningarna har kommit ! så du vet ! :D så vi måste gå ut med dem snart ! ;) jag cch martina säljder för fem förlag :)

bild lånad från google

granen ! :D

dem har äntligen "skickat" hit granen ! :D asså som ska så ute i området :) älskar när den lyser på kvälen och mornarna när det är mörkt.

bild lånad från google


tidigare :)

vi fick sluta lite tidigare idag för att vi hade vart i kyrkan XP och så skulle vi tillbaka till skolan och skriva på något konstigt kontrakt och sen fick vi sluta :) så nu är jag hemma och ska ta och äta ite mellis eller nåt ;) hoppas vi har något gott haha !
outfit

tjocktröja-new yorker
svart linne-hm
jeans taights-gina tricot


håltimme

nu är jag hemma för har håltimme. nna är i duchen nu men ska hoppa in i duchen jag oxå när anna e klar ;) haha puss och hej öeverpastej ! :) <3

datasalen i skolan

har religion i skolan (är i datasalen) klar med uppgiften så japp .. hade inget att göra, så varför inte blogga ?

inne på facebook också :)


godnatt i mitt "nya" rum

har bytt rum med min lillasyster (lägger upp bild kanske imorron bitti) så ska sova nu :) juste kollade lite på generation fettma, haha chubby mikey var med, här får du en länk http://chubbymikey.com/ haha ;)  aja .. godnatt på er allihoppa ! vi hörs imorron bitti, undra om jag kan lova de ? kommer försova mig som vanligt..

första gången jag var på väddö med Lollo, och över huvudtaget ! <3


äta sen fotboll

ska äta snart och sen blir det cykla till linn och seen blir det fotboll ! :D fast känner mej inte helt helt frisk.. har lite ont i huvet och fryser som in i helvete..! aja få hoppas jag blir bättre ! puss och hej leverpastej ! :) <3

haha jag från igår XP haha bjder på bilden !


hemma

är hemma nu från en okej skoldag, har vart hemma ett tag nu så.. vi kollade på hockey haha ! skol dm..? typ haha ! sen så hade vi so och skulle redovisa och det gick vell okej bra.. ska inte klaga haha ! fast bra gick det ju inte XP
lite bilder från igår när jag och julia va och kollade på new moon igår och gick runt i vällingby och hade kul :P haha !

fin klänning?

haha are vi hot ? ;)

haha julia testade en het klänning eller hur ? ;P

im so hot ;) haha inte :P julia ville tt vi skulle testa dem där mössorna XP haha

söta julia :)

gillar ni klänningen? gillar den faktiskt ;)

lite bilder från igår är vi testde kläder :P haha bjuder på dem ! haha !


innan lektionen idag

jag och gissell hade tråkigt. först låtsas jag att peta mig i näsan med pennan ? sen så typ försöker vi få kontakt med elin och sen i slutet (ni hann inte se) så klämmer jag gissells huvve i väggen, hahha ..

julklappar ...

är de någon mer än mig som inte har NÅGRA pengar. och hur ska jag klara att fixa julklappar på fyra veckor blir de nu på söndag. Så jag har besstämt att inte ge julklappar till alla mina kompisar, om inte de kommer med någon present :P de jag tänkte ge till:
mamma, pappa, mormor och morfar (gemensam), moster, faster, farmor, my, storasyster och neo, lillasyster, lollo. De är de jag känner att jag "måste". Och om jag träffar johanna vill jag ge henne nåt också. men  har någon förslag till nåt bra man kan ge?

fotboll

nu ska jag ta och klä på mej fotbollskläderna för ska åka snart så puss och hej leverpastej ! :) <3


outfit



kofta-gina tricot (fått)
linne-hm
jenas taights-gina tricot


prov..

haha hade ju no prov idag och det gick åt helvte som jag visste ! XP aja fick stanna kvar efter skolan och göra klart bilden och sen skulle jag göra matte provet och sen kunde jag inte och sen skulle jag och sen fick jag inte.. haha fattade ingenting men skit samma :P aja ska vell ta och äta lite mellis nu.

jag och maja för några veckor sen ;)


ullared..

ska nog ta och kolla lite på ullared, det har ju redan börjat så vi får se om jag kollar eller inte ;) ska bestämma kläder inför imorgon oxå, och så ska jag öva lite mera inför no provet imorgon.. haha har faktiskt övat lite men är inte helt säker på allt men det mästa hoppas jag.. XP haha ! puss och hej leverpastej ! :) <3

haha ! fett kul det va XP vattenkrig med 6:an :D haha !


tips

ett tips till alla som har torra läppar på vintern (och andra årstider) ha idomin på läpparna ! det hjälper jätte mycket ! man behöver ju inte ha det på dan men hemma och på natten och så. det hjälper iaf för mej ! ;)

haha jag just nu (med idomin på läpprna) XP


hmm..?

hmm.. vd önskar man sej i julklapp ? kommer ihåg när man var liten och hade typ 100 meters önskelistor. haha ! men nnu iaf jag iår har typ nästan inget som jag önskar mej.. typ kläder men det vill man ju köpa själv så presentkort eller pengar men lixom.. eller typ smycken, det kan man ju altid önska sej men använder aldrig det. så haha ! försöker komma på något tt önska mej.. haha ! medans jag övar på no provet XP


borde..

borde igentligen öva på no provet tills imorn.. men orkar verkligen och glämde pappret man skulle läsa igenom och så i skolan XP haha ! aja får vell ta och öva på det iaf.. :( allt kan ju inte lltid va kul. idag har det vart en rätt okej dag fast det har inte hänt så mycket så.. ja.

haha omg vilken ful bild på mej ! XP (jag i rött och svart) haha


outfit


kofta-gina tricot (fått)
linne-gina trcot
leggins-bik bok


no..

ska nog ta att öva lite på no provet som vi har på tisdag.. ;) haha orkar inte men måste ju öva några dagar innan iaf.. haha ! XP


hemma

nu har jag kommit hem från att först sovit över hos jullan igår med julila maja och felicia :) va hade suuper kul haha ! och så har jag vart hos farfar idag och de va vell okej.. inte det man helst gör men varför inte ;) men nu är jag hemma och jg ska vell ta och hitta på något att göra ett tag nu..

haha jag i 6:an XP bjuder på bilden !


johanna jag älskar dig ...

här kommer en video jag gjort ikväll, bara ägnad till just dig (och mig). Även om du flyttat till gotland älskar jag dig lika mycket. Vattnet emellan oss ska inte skilja oss åt älskling ! <3

johanna <3 martina .. och jag hoppas de blir föralltid


ny design som sagt..

av jenny ! tack så mycket än en gång !

svara innan jag får panik :)

ska jag klippa såhär kort i sommar ?

klippa pannlugg igen

ska be mamma klippa pannlugg på mig igen, vet inte varför men kände för de igen. annars om jag inte orkar eller vill är de ju bara att dra den åt sidan som vanligt ? vi hörs ! kanske blir ett videoinlägg senare

äta

borde äta nu för ska ju snart åka eller nån gång iaf haha vet fortfarande inte hur vi kommer dit men på nåt sätt kommer man ju alltif dit :) haha men nu ska jag äta nånting gott så puss och hej leverpastej ! :) <3

jag och maja igår när vi åkte skridskor :) <3

my hissar again

* Tove i Idol- jag bara älskar hennes röst och hennes utstråning ! och hon är cool på ett sätt för att vara 16 år ! :D
älskar den här låten med henne ! :)

haha ooops !

jag är en glömsk människa (som ni kanske märkt ni som känner mig) eller glömsk och glömsk, vi byter ut ordet till slarvig.  jag har tappat bort min nyckelknippa en gång i sexan tror jag ? då de var hemmanyckel, cykelnyckel, skåpnykel på. jag har tappat bort.. två buss kort ? jag har glömt min mobil och inte hittat den efter flera dagar. Jag har tappat bort mitt vita matchställ och mina basketskor (har nya nu) ? jag har tappat bort mina pengar som de kanske var 1500 kr.. och så mycket annat småsaker, jag menar herre gud ! finns de någonstans man kan gå för att få hjälp av de här ? de är ju inte riktigt klokt, eller ska jag inte få ha viktiga saker alls.. eftersom jag bara glömmer och tappar bort dem ? så ni vet .. låna inte ut nåt viktigt till mig ;) / jag tror ni vet vem som skrev

jag som liten .. vad söööt ? XD


frukost

nu har jag ätit frukost. men måte verkligen hitta någon att åka med haha ! XP haha inte så intressant men men.. puss och hej leverpastej ! :) <3

haha jag ramlade igår när vi åkte skridskor XP

var de bara martina som ...?

tyckte att Tove gjorde in the ghetto skit bra ? jag lyssnar om och om..

hej hej

idag ska jag spel match :D på något konsttigt ställe XP och vet inte hur jag kommer dit och hem haha ! typ inte linn och maja heller XP vi får vell ta oh försöka hitta någon att åka med ;) haha men idag så ska typ kanske troligen jag och maja sova hos julia :) kommer bli jätte kul :D

julia, min och majas skridskor igår :)

my hissar !

* Mariette i Idol - jag tycker att hon är så grymt bra på att sjunga ! och hon är verkligen sej själv och jag diggar henne grymt mycket ! :)

skridskor ! :D

just nu sitter jag och kollar på sirkus möller och det är vell kul ;D haha ! efter skolan idag så åkte jag hem till julia och så kom jag hem ca 5 i 8 :D men på idrotten idag så åkte vi skridskor och vi tog lite kort :) gå gärna in på majas blogg för att få se några flera bilder från när vi åkte skridskor ! :D

julia och jag idag <3

någon som håller med ?


Att Maja Thedéen är sjukt lik Tove i idol. plus att hon har samma stil som henne. hemlig syster till tove ?;)


klädtips


för en med stor (rund rumpa:
SATSA PÅ

Lagom tajta välsittande byxor.
Lågt skurna byxor krymper rumpan.
Mörkt förminskar.
Undvik:
Byxor med hög midja gör rumpan större.
Överdelar som slutar precis där rumpan börjar
Tjocka bylsiga påsydda bakfickor adderar massor av volym

För dig med liten (platt rumpa):
SATSA PÅ
Jeans utan bakfickor får platta rumpor att se rundare ut.
Mönster förvillar och förstorar
Kjolar med volym och ”flyt” i materialet.

För dig med "kraftiga" ben:
SATSA PÅ

Jeans som är lite lätt slitna på låren får låren att se smalare ut.
Kjolar som slutar där benet är som smalast.
Färgkoordinera strumpor, skor och kjolar - ju mörkare desto mer slimmat.
Matta strumpbyxor och mörka strumpor skapar ett skuggspel som får benen att se smalare ut.
Undvik:
Ljusa korta byxmodeller.
Minikjolar.
Vita strumpbyxor och för glansiga strumpor.


lagfoto för martina !

idag blir de lagfoto för min och många andras del på basketen, haha först då "gruppfoto" men sen ska man stå själv och posa ? haha jag är faktigst taggad XD haha vi hörs.

O-M-F-G ! hahahaha jävla töntar, jag och erica sitter på en matta med fiskar för typ år sen ! på ett basketläger hahahaha de är lugnt om ni skrattar

thank you daddy ;)

pappa har fixat filmen holes (en av mina favoriter) hehe (a)

typ världens sötaste kille ?


Jag antar att många håller med mig ? Sebastian Krantz.. omg XD ett plus är ju att han sjunger också, och är bra på de, love that kind of guys !


hemma hemma

nu har jag kommit hem från en rätt "jobbig" dag XP haha hatar torsdagar ! men iaf idag va vi och snacka me massa gamlingar och fika ist för slöjd så haha aja det är något typ bygga broar projekt XP haha !
men ikväll är det träning igen !! :D maja ska följa med och titta :) ska hon kanske börja ? ;) hoppas hon vill testa iaf :P

maja och jag (kunde inte rotera den :()

spanska

nu ska jag vell ta och öva på spanska glosorna tills i morn som jag fick reda på att vi hade idag tills i morn !? :O aja får vell ta och öva mycket idag ist ;) haha ! maja och julia och jag fick "lite damp" bara idag XP haha ! man får inte kollektiv bestraffa folk ! kom ihåg de alla ! :P haha !


me right now


gris-sprutan = AJ!!


.

jag orkar verkligen inte blogga mera idag så puss och hej leverpastej ! :) <3

haha oups XP

haha har skit tråkigt så tänkte skriva något på bloggen för vi har ett jätte roligt/härligt tangentbord på den här datan :) haha ! emn vet inte vad.. hmm. eehe kan ju alltid skriva en "berättelse" eller något fast det är tråkigt att göra och tråkigt att läsa eller så laddar jag upp massa bilder och skriver till dem men det bli oxå tråkigt efter ett tag XP haha kommer verkligen inte på någonting att göra just nu :( hmm.. eehe eller så kan jag ju alltid skriva en låts text men det läser ju ingen :( iaf inte jag när jag är inne på andras bloggar :P haha lite cp haha ! aja skit samma. hmm.. eller så kan jag ju skriva om någon artist eller om någon skådis eller om något djur eller något men det är inte så kul det heller XP haha ! oj nu har jag skrivit rätt lång haha ingen kommer orka typ läsa det här men men när man har tråkigt så har man.. haha ! puss och hej leverpastej ! :) <3

haha längtar suuuper mycket till jul ! XP


gått..

nu har jag vart ute och gått ett tag och när jag hade vart hemma ett tag så kom pappa och hugo hade sagt att han skulle köpa en fingerboard till han och så hade pappa köpt en till mej oxå :) haha lite udda men det är skit kul ! haha ! har spelat in när jag håller på med den men kan inte ladda upp på youtube :( men nångång när jag akn så kanske lägger jag upp den ;)

jag igår när jag vara uet och gick (osminkad och sjuk!)

skolallén

jag i en vattenpöl XP

tråk tråk

har sjuuukt tråkigt ! :( men ska ta och gå ut snart.. när det slutar regnat.. om det inte har det ;O sitter vid våran stora data så har jätte många gamla bilder haha ! :P alltid kul med gamla bilder xP ska ta och kolla på dem nu lite ;) haha tänkte lägga in några nu ;)

jag och maja förra vintern <3 kommer ihåg älska den här bilden !

felliz jag och maja på höstlovet eller sportlovet haha roligaste dagarna ! :)

haha jag i tomteluva förra vintern(julen)

jag cassandra och martina förra sommaren ! haha  rolgaste dagarna !

maja och jag förra året på julmarknaden xP haha

charlie nångång vi hade loppis med laget. saknar dej ! <3

jag och julia förra vintern när hon och maja va hos mej :)
ja det va nåågra rätt gamla bilder ;) haha finns massa mer men alltid kul med några eller hur ? :)

fotboll för LÄNGE sen !

haha tänkte lägga in en video på mitt lag när vi spelade en match på 7 manna för suuuper länge sen !! haha vi var fett stolta för det sändes på tv (lokal tv) haha !

igen

är hemma idag oxå för kände mig inte helt frisk och vill verkligen inte bli sjuk igen ! så idag ska jag ta och gå ut och gå några gånger och känna om jag orkar ! hoppas ! för har missat jätte mycket i skolan nu känns det som ! orkar inte ta igen och så måste jag jobba massa matte nu så puss och hej leverpastej ! :) <3

maja och jag på landet i somrs :) bästa dagarna ! <3

sov gott

ska snart kolla på ullared och sen ska jag nog ta och kolla om det är något bra annars går jag vell och lägger mej :P men jag ska nog gå till skolan i morn om jag inte känner mej sämre i morn ;)

bygg

hugo och mamma sitter och bygger någon konstid eehe park..? haha något för hans fingerboard XP haha aja nu ska jag vell ta och hitta på något.. men ska typ till skolan i morn ! :D eller tror det iaf ;) haha har inte gjort nåra läxor eller jobbat nånting nu när jag har vart hemma :P haha slöa unge e ja.. haha :P

bild lånad från google

haha

haha tänkte lägga ut en låt ;) haha jag har fått den på hjärna ! haha irreterande ! :P aja får vell ta och lyssna på någon annan så kanske den går bort haha ! XP


film

vi såg  på någon konstig film fast den va inge bra :( men nu ska jag nog ta och läsa lite eller övertala mamma eller hugo att spela något spel med mej :) har typ fått "feber" igen :( eller 37,3 haha inte så mycket men men.. aja puss och kram ;) <3

den såg vi den hette typ rödluvan XP haha


fika

ska snart fika med mamma och hugo :) dem är ju oxå hemma :P puss och hej leverpastej ! :) <3

gå..

nu ska jag ta och klä på mej och fixa i årdning mej och sen ska jag nog ta och ta och gå en lite promenad, aknske blir lite bilder om jag orkar ta några XP aja nu ska jag gå puss och hej leverpastej ! :) <3

hemma idag oxå..

jag är hemma idag oxå :( är typ frisk men vill inte bli sjuk igen så det vill jag inte riskera ! :P haha ! men idag ska jag vell ta det lugnt se på film sitta vid datan spela spel och vara ute lite för måste testa om jag orkar att vara ute och så.. puss och hej leverpastej ! :) <3

min "dagisklass" för jätte länge sen ! visst e vi söta ? ;) haha inte jag iaf :P

skola imorrn redan ...

har inge lust med skola imorrn asså. dock är de ju bara klassråd, träslöjd, drama och idrott, men ändå.

haha ser inte min klass helt "underbar"  ut XD

sova..

ska ta och sova snart för ska sova tidigt idag för att jag vill bli frisk ! tror inte jag ska till skolan i morn för mår fortfarande inte bra :( och mamma tycker jag ska vara hemma.. aja känner mej bättre nu igen så nu måste det hålla i sig att jag blir bättre ! aja nu ska jag sova puss och hej leverpastej ! :) <3

jag uppochner för några/någon månad sen.

kläder ! :)

har fått massa kläder ! :) en canada tjocktröja, brun tjocktröja, 2 koftor 1 grå och 1 rosa, gula mjukisdressbyxor, jeans som jag ska klippa till shorts och lite andra saker typ linnen och så.. alltid kul att få kläder, specilt när man giar dem :)

det va nästan en sån rosa kofta och grå.

chai te

mamma har gjort hemma gjort chai te ! så jävla gott ! love it ! <3

godmorgon

godmorgon godmorgon ! :D nu är jag vaken. va en jätte jobbig natt vaknade halv 2 av att jag hade 39.1 graders feber !? :O blää ! men somnade sen och nu är jag vakne :) idag ska jag vell inte göra något specielt.. vara hemma titta på tv och spela spel med mamma..

jag med min risifrutti ! :) OSMINKAD & NYVAKEN !

10 minuta XP

haha ska äta om ca 10 minuta XP haha kommer du ihåg martina i somras ? ;) aja nu har jag skickat in jultidningarna ! :) skönt ! då är det bara att vänta på att dem ska komma så att vi kan dela ut dem martina :P

yeey ;)

haha nu har jag äntligen sett twillight :) hon  var hemma som vi lånade den av och så lånade vi några andra filmer oxå :) haha men först så såg vi på någon film och sen twilight men jag tyckte att twilight inte var jätte bra ;) haha men dem flesta säger ju att boken (böckerna) är bättre så.. aja men nu ska jag gå från datan och försöka hitta på något. puss och hej leverpastej ! :) <3

jag på skolfotot i 6 års haha :P tycker ni jag har förändrats ?

film

nu är mamma och ska låna twilight av våra grannar ;) hoppas någon är hemma haha har inte sett den än XP aja men nån gång ska vell va den förssta :P haha

fortfarande

är fortfarande sjuk ! :( blää ! orkar inte vara sjuk längre ! idag ska jag vell inte göra något specielt, vara hemma och spela spel och titta på film och så.. laget har loppis i brommaplan men kan inte åka dit.. blää ! aja nu ska jag vell hitta på något att göra ;) hmm ska vell ta och ha filmmaraton idag haha ! :P

jag och hugo för suuuper länge sen ! XP söta ? ;) haha eller inte..?

köpa skor / match / match igen

hejsan hejsan. idag ska jag .. oj jäklar vi ska åka om en halvtimme XD puss


fortfarande..

har fortfarande feber !? :O orkar inte mera ! blää ! aja får vell fortsätta vila och ta det lugnt i helgen :( aja puss och hej leverpastej ! :) <3

jag i somras

inte hungrig !? :O

jg hr inte ätit frukost, det ända jag har ätit idag är en banan typ klockn 7 och sen nån cocos godis inget mer och jag är inte hungrig !? :O brukar altid vara ungrig på mornarna fast inte sugen emn nu är jag inget av det ! :O haha aja väldigt intressant eller hur ;) ahha ! aja har iaf jätte tråkigt haha ! XP

kolla mit äckliga hår ! blää fy faan ska ta och ducha men orkar inte.. =( men vill inte vara så jävla ofräch haha xP

msn ! :@

ååå kan inte logga in på msn ! fattar inte vad det är som är fel ! blää ! man måste innstalera någon sak men vet inte om jag får göra det ! blää ! jag är iaf hemma och är sjuk idag oxå.. =(

tummen ner för att vara sjuk länge !

backgammon

ska ta och fråga mamma om vi kan spela lite backgammon ;) haha kul kul vi spelade lite det förut idag så... haha aja skit samma puss och hej leverpastej ! :) <3

verkligen Ä L S K A R den här låten


vem älskar inte den här liksom ? haha so good ! /martina


matte

mamma typ förhör mej på matte nu :( ååhå orkar verkligen inte ! blää ! haha aja nu ska jag vell fortsätta.. :( puss och hej leverpastej ! :) <3

hemma igen..

idag blev det hemma igen.. mamma är oxå hemma för hon mådde inte heller så bra, det suger iaf ! för hon bara förhör mej på matte har hon gjort nu typ en halvtimme ! orkar inte och så snackar hon om skolan och skit.. när jag är sjuk kan jag inte koncentrera mej helt enkelt ! aja mamma kommer tillbaka snart och ska säkert fortsätta förhöra mej på matten så måste gå nu puss och hej leverpastj ! :) <3

skola!

nu ska jag till skolan . puss på er!

om mamma och pappa

ja mina föreldrar skiljde sig ju ganska så nyligen får man väl säga ? ett år sen eller mindre är de iaf, och nu när de händer i tonåren kanske ni tycker att jag bore ta de hårt. de gör jag inte, klart jag gråter och saknar den "hela familjen". Men för mig känns de inte verkligt egentligen, mamma och pappa bråkade aldrig innan de bestämt sig, aldrig ! sen kom de helt plötsligt, och visst grät man, men jag blev ju chockad, jag trodde inte ett ord på vad de mena. Förns jag insåg att de inte "skämta" med mig och min lillasyster. Det bor inte allt för långt ifrån varandra, tjugo minuter med buss ungefär. men de som är jobbigast av allt är att se pappa lycklig medans mamma är sårad, varje dag, börjat röka, äter mindre, blir smalare och smalare, argare och ledsnare, men mamma jag älskar dig, och jag kommer finnas för dig ! (får nog inte lägga in en bild på dem)

skit bra/(fin) dikt

Spegel, spegel på väggen där,
säg mig du vad skönhet är.
Ska man se ut som en pinne
och känna sig inne?
Ska man tro att man é cool
bara för att man köpt ny kjol?
Läppstift, mascara och kajal
vi har för stora skönhetsideal.
Varför få skuldkänslor stora,
och bli kallad hora.
För att man ser ut så man gör
och beter sig som man bör?
Tjejer sminkar sig i hopp
för att en snygg kille skall dyka opp.
Killar borde titta vad som finns inuti
och få reda på allt det sköna där inne i.
Nej, skönhet är vad som finns inuti.
Resten kan man skita i.
Spegel, spegel på väggen där,
jag vet nog vad skönhet är

Jag tycker alla tjejer ska ta åt sig :)


jag tror my är en av dem nu..


bläää !

ska nog ta och sova en stund nu ( ska af försöka ) för är skit trött och så är jag hungrig och orkar inte fixa till något xP men ska ta tempen igen och kolla om min feber har sjunkt.. fast tror den har stigit :( inte så intressant men men.. ;)

tänk om...

jag har fått gris sjukan !? :O

hemma idag :(

idag är jag hemma för är sjuk :( är krasslig i halsen och lite feber ! blää ! haha hoppas jag inte har fått svin hahahaha ! xP

jag just nu XP

house


ska kolla på house (nya personer nu som de handlar om men aja samma house)


Om basketen.

haft träning idag, vart lite jobbigt eftersom jag inte kan skjuta. Jag sätter bollar, skuter med en hand och så vidare, men på fel sätt. jag kan inte göra på rätt sätt. och då är de ju inte kul att spela basket om man inte kan skjuta och tränarna säger till än hela tiden att man gör fel. Ska Martina sluta på basket ? .. nja .. får väl öva.


sov gott

ska inte sova nu men ska inte blogga något mera idag tror jag. måste plugga lite och sen blir det andra avenyn så puss och sov gott ! :)

jag för några veckor sen ;) haha


snart mat :)

snart ska jag äta, det blir ugnspankaka :) gott gott. går inte på träninge idag för har ont i huvet fortfarande och måste ju öva lite mera... blää hatar prov ! just nu är jag inne på youtube och lyssnar på låtar ! :P älskar verkligen den hära! vi sjöng den på musiken idag och då kom jag på att den är ju jätte "vacker" ! :) älskar verkligen den ! <3 haha !

hmm...

hmm.. vet fortfarande inte om jag ska gå på träningn ikväll.. hmm tror inte att jag ska gå eftersom att ajg har fortfarnde ont i huvet :( och isf måste jag vara i brommaplan om 45 minuter !? :O haha men emn tror iinte ajg orkar höll på att somna när jag låg och läste xP

läsa

nu ska jag läsa lite och plugga till ett prov i morn och ett förhör... =(

ballerina ! :)

just nu sitter jag och äter macka ( mellis ) med ost på :) haha ska snart äta några kakor ( ballerina! ) haha gott gott. har massa läxor idag och så har ajg ont i mgen och ont i huvet.. =( så vi får se om jag går på träningen ikväl...

ätit fruktsallad ! så sjukt gott

tycker inte ni de ? ...


sov gott

nu ska jag stänga av datan och fråga mamma om hon och jag kan spela kort :) hoppas att hon vill !


no klart yeeey !

yeeey äntligen klar med no läxan tills i morn ! :D med hjälp av mamma och acit så går det bra till slut ;) haha men nu vet jag inte vad ajg ska göra.. får vell ta och hitta på något hmm...xP

jag och hugo i ett träd påå landet xP

dåligt val.

skulle stannat från skolan idag ! har inte mått bra alls, skit ont huvudvärk hela dagen, gör liksom ont när jag blinkar.. orkar inte blogga mer .. PUSS

måndag

nu är jag hemma från skolan. eller har vart hemma ett tag nu ;) haha måste äta mellis men orkar inte ! XP haha ! men borde göra massa läxor nu så... haha orkar inte göra läxor heller ! höll på att somna på bissen ! XD haha är man smart eller är man smart ? ;)

jag just nu ;) TRÖTT !

bara jag ?...

som tycker de här är snyggt? (lånad från towe's blogg)


vilka chips ?


de blir skola

haha japp mår bättre nu, plus att de är inga jobbiga lektioner idag. för är de klassråd efter de är det träslöjd sen lunch, och efter de är de bara drama och idrott kvar. fast ska inte vara med på idrotten idag, men iaf. inga jobbiga lektioner :) skönt skönt, så jag tror jag står ut idag.

dagens outfit kommer kanske senare... :)

godmorgon !

mår inte bra idag. blir de skola ? :/

helt död ! :P

nu har jag kommit hem från att ha vart på bodaborg och spelat match :) allt va jätte kul ! vann matchen med 4-0 bäst som vi e haha :P i mitt lag så va det jag anki och emmy ) VI VA FAAN BÄST HAHA OUPS CAPS xp ska stänga av datan nu så puss och sov gott ala söta :) <3

Fars dag

nu är vi hemma hos pappa med lillasyster mamma och farmor, vi har nyss fikat en chokladnötkaka, mumms ! sitter och skriver på bärbara datorn medans jag har skärmen i tv:n , nice ! blir liksom skit stort :) men nu ska vi göra annat ;) byebye

linnea och jag för länge sen ;)

sov gott

nu har jag kommit hem från att ha sett på bio (så olika) den va rätt så bra men inte den bästa men absolut bra :) men snart ska jag gå och lägga mej för jag ska upp senast klockan 8 i morn och kommer inte hinna blogga i morrn förrens på kvällen för ska till boda borg och sen match :)

charlie och en italiensk kille i somraas på tåget till eller från piteå :)


bye !

byebye nu har ajg klätt på mej fotbollskläderna, ska bara packa vattenflaska och fixa håret och så och sen ska jag gå ner till bussen. hälsa oss lycka till :) måste verkligen vinna det här !

jag just nu :P

frukost

till frukost blev det fil och flingor och 2 mackor med skinka. kommer typ int hinna äta lunch innan matchen det är därför jag åt så mycket ;) haha tror inte ni bryr er men men.. nu sitter jag och kollar på jane och draken xp

godmorgon

godmorgon allesammans ! :) just nu sitter jag i soffan och ska ta och äta frukost snart, vaknade ju precis :P men idag ska jag typ spela match mitt på dan och senare blir de bio och sen typ restaurang :) mysigt mysigt.

jag just nu xp OSMINKAD & NYVAKEN !

mariette och erik !

jag hejjarr på mariette och erik i idol ! tycker båd dem är jätte bra ! dem ska absolut komma till final ! :) men nu ska jag ta och stänga av datan tror jag.. ska kolla om det är något bra på tv efter idol.

jag just nu xp

idol

nu ska jag titta på idol så puss och hej leverpastej ! :) <3


outfit


linne-gina
mjukisar-röda kosret
mjukiströja-ohio

kort

haha har spelat lite kort nu med mej själv xp men ja.. vet inte vad jag ska göra.. hmm får vell ta och hitta på något. kanske blir lite mer kort eller tv eller läsa kanske...
i have funny with my webcm xp



till basketen

nu drar jag, vi hörs inte förns .. aa imorron, bye !

vilken tycker ni mäst om..?

vilken tycker ni mäst om av dem hära ?




fredag ! :D

nu är det äntligen fredag ! :D gud så skönt ! HELG ! har vart en rätt bra dag inget jobbigt i skolan eller så.. ;) juat nu sitter jag vid datan och äter kitkat ! :D love it !

jag åker till my!

nu sticker martina till my (alltså jag åker till my) haha. vi ska fixa med jultidningen, och skicka in o så.

snösnösnösnö

gillar ni snö ?
de är sjukt mysigt, men kallt och blött ! jag bådde hissar och dissar detm, när man är på väg till skolan eller hem så blir de diss ! och i stan, hemma är det en stor hiss för min del, eller på landet eller nåt (a) vad tycker ni?

my ring för i helvete !

ring mig, hem (mamma) eller mobil spelar ingen roll.. men ring för faan

onsdag..

nu har jag kommit hem från en tråkig vanllig onsdag :( men måste göra massa saker nu ! måste göra om lite saker på bokomslaget och öva på spanska (rätt lätt) och öva på so.. tråkigt ! och snart måste jag åka ! xP

jag just nu xp

läxor..

nu har ajg kommit hem från en rätt lyckad träning. har ätit och duchat och nu ska jag öva på svenska tills i morn xp tråkigt ! puss och hej leverpastej ! :) <3 / my

läxor..

nu har ajg kommit hem från en rätt lyckad träning. har ätit och duchat och nu ska jag öva på svenska tills i morn xp tråkigt ! puss och hej leverpastej ! :) <3 / my

web




haha hade ite kul med webben xP

1 ! :O

idag har det vart en rätt lugn tisdag (fast det är det nästan alltid) haha ! i natt klckan ca 1 så vaknade jag och trodde att klockan var halv 7 !? :O så jag börjde klä på mej och sminka mej och när jag skulle gå och äta frukost DÅ såg jg på klockan i köket att klockan bara var 1 ! fatta ! och jag va typ pigg och allt men så skulle jag sova igen... haha ! är man bara bäst eller !? ;P

gammal bld på maja och mej på friidrottsdagen i 6:an tror jag ! xp haha bjuder på den !

no..

nu har jag nästan gjort klar no läxan xp har 2 frågor kvar.. men kan dem inte ! :( fattar verkligen iinte fråg 8 och 9 ! aja får vell försöka lite mera snart... haha ! ;)

jag och hugo för JÄTTE länge sen ! xP

klar...

nu tror jag att jag är klar med en av "läxorna" som jag har tills i morn :) nu är bara tråkiga no:n kvar.. hoppas den är lätt.. haha ! aja nu ska jag göra no så puss och hej leverpastej ! :) <3 / my

julia

nu har jagg kommit hem från att ha vart hos julia en liten stund. borde göra no läxan och någon annan grej men orkar inte men måste göra båda tils i mor så får vell ta ohc börja nu ! :P haha aja skit i samma xP

haha viss är jag het i martinas mysiga tröja ;)

Daughtry's verision av pokerface

skit bra tyckte jag !!!!


Daughtry's verision av pokerface

skit bra tyckte jag !!!!


godnatt

godnatt allesammans ska ta och stänga av datan snart så puss och sov gott ! :) <3

hemma

nu är jag hemma från några dagar på landet. det har vell vart roligt, vi har gjort massa saker som.. gått bus eller godis, vartt vid någon å, spelat kort och lite annat. nu sitter jag vid datan och tråkar, ska nog t ohc packa inför i morgon.. SKOLA ! :'( vill inte ha skola imorn ! kan gärna vara ledig lite till.. haha !
datan är jätte seg så kan inte ladda upp någon bild tyvärr :( / my


RSS 2.0