bus elller godis ?

nu har vi kommit tillbaka från att ha gått en liten runda bus eller godis med hugo och linnea. nu sitter vi vid matbordet och äter godiset som vi har fått :) vi fick rätt mycket..


visst ser vi läskiga ut ?

väddöbarn

hej alla glada, jo som sagt är vi två på landet nu :) vi ska alldeles snart (två timmar) åka och köpa marsmellows (stavning?) mumms mumms, som vi ska grilla sen, mihi i vår stooora brasa nästan vid skogen. vi har haft besök av farfar/morfar och inger igår och imorse trevligt trevligt. men annars har vi inte gjort så mycket förutom äta spela kort och kolla tv/film. men iaf byebye !

förra gången vi var här tog vi lite ... bilder XXD

jaa !

jaa ! nu kommer dem ! :D / my

cykeltur

nu har jag kommit hem från en cykeltur med mámma och hugo, hugo va å sur humör xP aja inte så intressant men men.. men snart ska hugo ha datan för annars så ja.. haha ! :P men aja mamma bakar äppel paj till eftermiddagsfika för morfar, inger, martina, linnea och pelle kommer ju sen :)

jag just nu (osminkad och fryser)

väddö idag

ska till väddö idag (jippi) men nu ska vi äta frukost först, de blir inte mindre än .. pannkakor, mumms så gott, hejdå ! haaha

budget vs lyx


alltså en högtalare kostar så.


mumms med resturang !

idag var de öppet hus som jag gick på, efter de åkte jag till mamma en stund, sen åkte vi tsm och å åt på resturang (muuumms) men nu har jag städat och gjort om rummet (hos pappa) så förtjänar lite tid vid tv:n chiao !


sommarminnen 09

mina (my) sommarminnen 09 ! :) saknar allt ! vill tillbaka !

bara några av alla sommar minnen 09 !

faan oxå !

faan oxå ! har inte 5:an här på väddö ! :O kommer inte kunna se grey's anatomy ! faan skit oxå ! det går vell inte att se på datan heller elr..? / my

gammal bild lånad från google


väddö

nu är vi framme på väddö ! :) vi har ätit och packat upp, vi kom vid ca 5- halv 6 tror jag.. men nu ska jag fråga mamma och hugo om vi kan spela något kul spel, hoppas dem vill ! iaf mamma ! ;) haha !

jag i somras i "väntan" på bussen till adelsö..

bye !

nu drar jag till landet ! :) kanske bloggar på vägen annars bloggar jag nog lite när jag kommer upp ! :) och i morn tror jag kommer martina, linnea och pelle upp ! :D yeeeey ! men hejdå ! <3

bättre bild på hur mitt hår blev ;) (osminkad och oseriös!)

äta och ducha

nu ska jag gå och äta och sen ska jag ducha så puss och hej leverpastej ! :) <3

jaha..

jaha vad ska man göra idag då ? :) maja hade ont i huvet stackarn.. hoppas du blir bättre maja :) men får vell försöka få tag på någon annan att göra något med.. annars får jag vell ha en slappdag idag igen.. :(

haha jag för någon kväll sedan..

hejdå alla söta

nu sticker jag på öppet hus / martina

therese johansson rojo



asså de är helt sjukt, tim och tove som då mördade therese fick ett sjukt kort straff för att mörda ett liv som var 15 år gammalt. De förstörde kanske 80 års liv av en skolkamrat. och gissa hur kort de får sitta inne ? 1 år och 8 månader. de är 15 år och är straffmyndiga, har mördat en tjej ett liv, en älskad person. och så är straffet bara ett år och åtta månader, fan för mördare, och fan för rätten som bestämde straffet ? de kunde väl ändå sitta inne lika många liv som de (kanske) förstörde för henne ? runt 80 år. kanske låter hårt, men de har faktigst mördat henne.


stressat i onödan

jag trodde klockan var kvart i tolv, men den va bara kvart i elva, all stress i onödan, fyfan XD ska på öppet hus och skjuta klart mina straffar, vi hörs !

sofia och jag igår <3

maja !

maja om du ser det här så messa mej direkt !


vakna ?

jag är iaf vaken :) vaknade rätt tidigt kvart i 9 !? :O nu sitter jag vid datan och har ätit frukost. ikväll så åker vi till väddö ;) kommer kunna blogga där oxå men kommer inte blogga lika ofta. / my

maja drar i sitt hår ? :S (i måndags)


godnatt

godnatt på er söta läsare ! från martina den fina ,tss haha

my kolla meningen längst ner!

hej idag har de bara varit basket (som ni visste?) så har inte kunnat skriva. kan jag i och för sig inte imorgon heller. bilder kommer ni få när jag  har tid (imorgon förhoppningsvis) har ingen träning då, alltså bara öppet hus :)
vi vann smilinggirls design tävling my, jag skicka ett mail om min msn och facebook,ska vi ta nya bilder, eller ta de vi tog förut ? svara genom sms!

sov gott !

det här blir nog sista inlägget för mej idag för ska stäga av datan nu så puss och hej leverpastej ! :) <3


klippt mej !!

nu har jag klippt mej. det blev lite kortare och lite rakare.. vad tycks ?

före

efter (osminkad!)

slappdag

idag blev det en slappdag och tiden har gått väldigt fort ! skönt ! för vill inte ha bara en vanlig tråkig slappdag... men nu ska jag nog ta och läsa elr göra något annat.. inte stta vid datan elr tv iaf ;)

jag hängandes upp och ner xP


tv

just nu sitter jag och kollar på tv och äter djungelvrål :) har precis ätit upp macka med skagenröra på. men nu ska jag fortsätta kolla så hejssvejs :) / my

äta !

måste äta nu ! det ända jag har ätit idag är en risifrutti och jag mår illa för jag är s hungrig ! så puss och hej leverpastej ! :) <3 / my

outfit


tröja-new yorker
strumpbyxor-hm

fortfarande..

har fortfarande inget att göra idag :( men får vell vara bara hemma och ta det lugnt och kolla på film och så.. men nu äntligen när mna är ledig vill man ju ha något att göra hel dagarna ! iaf jag ! inte ta det lugnt ! ;) vill göra något hela tiden !

gammal bild, jag och martina målade oss i ansiktena med vattenfärg xP


messa

messa om ni vill göra något :) / my

hårproblem

jag hatar dåliga hårdagar! någon annan som gör ?

tråkigt !

sitter vid datan och gör ingentng ! :( har skit tråkigt ! får vell ta och rensa garderoben (igen) idag.. inget och göra idag ! / my

jaha...

nu har jag vaknat och och sitter och äter risifrutti vi datan :) men idag har jag verkligen ingenting att göra ! :( för majas kusin skulle åka ikväll så då kunde inte maja och jag typ göra något.. någon som vill göra något idag ?

jag och maja igår :)


öppet hus och sen träning idag igen

gjort illa handleden (buhu) kan typ inte röra den :O så vi får se hur ed går med basketen idag,men nu ska jag iaf göra mig iordning. kram på eer!

sagoland

sitter och lyssnar på den här låten just nu. gjort ett tag nu.

martina tänker...

.. på en kompis, en kompis som stog mig så nära en sommar, en kompis som jag var med säkert en hel sommar med, men som plötsligt bara försvann. inte bokstavligen försvann, men helt från mina tankar. jag ser ditt hus, jag ser din profil på facebook, jag ser din blogg osv. men jag känner inge mer, jag älskar dig. de gör jag ! men jag har hört så många konstiga (men sanna) rykten om dig, du är inte den kompisen jag kände den sommaren (lite före och mycket efter också). but I still love you

sov gott

nu ska jag stänga av datan så puss och hej leverpstej ! :) <3 / my


dagen

idag har jag vart med maja och vi tog massa kort och försökte fixa hennes header men den har verkligen dampat ! stackars henne ! <3 men så följde hon med och kollade på min träning en liten stund men sen åkte hon.
bilder från idag :)

jag kastar löv ;)

maja kastar löv :)

jag hoppar

maja och jag :P

maja <3

haha skulle hoppa och sen ramlade jag xP

maja i trädet

jag haha bjuder på bilden ! xP

jag vid trädet

maja vid tädet

jag

jag och maja ! :P

jag :P

jag med lite löv... xP

maja vid lyktstolpe ;)

jag bland massa löv :P

maja bland massa löv :)

maja och mitt finger xP

jag vid en staty :P

jag och maja (lärar parodi) yoo
´
jag och maja (lärar parodi)

majas och min fot <3
det va några av jätte jätte många bilder som vi tog :)


webcam

i have funny with my webcam xP bjuder på bilderna !





risgrynsgröt !

i love risgrynsgröt ! <3 sitter och äter hemmalagad just nu ! :) det är å himla gott !

haha !


kanske såna som måns menade... (?) haha ! nää just det va mörkare och mindre klack ! xP haha ! bästa humorn ! äre jag o joel elr ? hahahahahaha ! :P bäst ! / my

mys höstlov :)

*måndag - vara med maja ( kanske fotbollsträning )
*tisdag - vet inte !
*onsdag - kanske åka till landet ( kanske fotbollsträning )
*torsdag - kanske åka till landet ( vara på landet ) ( kanske träningsmatch )
*fredag - vara på landet
*lördag - vara på landet
*söndag - åka hem från landet ( kanske träningsmatch )

bild från madonna konserten ! ( inte den bästa bilden, tagen med min mobil )


godmorgon

godmorgon allehoppa ! :) vaknade för ca en halvtimme sen. tänkte kanske följa med mamma och mormor och hugo på en mini choppingtur men vet ju inte när maja vaknar så... följde inte med. ska äta lie frukost snart, kanske blir risifrutti eller risgrynsgröt eller bara mackor ;)

jag just nu ( OSMINKAD! )

outfit to day ( ska ta någon tjocktröja sen )

martinas dag (inge mer blogg)

kommer inte kunna blogga idag, om inte vid typ .. fyra/fem tiden, ska på öppet hus och sen träning, men innan de ska nu jag storasyster och linnea till pappa och tvätta (han har tvättstugan). vi hörs kanske ikväll !

sov gott / my

nu ska jag nog stänga av datan. ska inte somna så sent idag, vill ju ändå komma upp hyffsat tidigt imorn ! :P men tror jag kollar lite på tv innan jag går och  lägger mej. puss och sov gott :)

jag just nu ( trött! )


pappa på besök

pappa har ätit här ikväll, blev potatisgratäng och någon kött och bacon grej, och till efterrätt blev de polly-chokladkaka, möööömms ! men nu ska vi se om de finns nå skoj att göra !

haha neo kan flyyyyga !

martinas höstlov

på lovet blir de bara basket och landet som gäller här kommer mitt schema .
måndag- öppet hus (basket) och sen träning
tisdag- öppet hus och sen träning
onsdag- öppethus (?)
torsdag- åka upp till landet
fredag- landet
lördag-landet
söndag- hem från landet


martinas höstlov

på lovet blir de bara basket och landet som gäller här kommer mitt schema .
måndag- öppet hus (basket) och sen träning
tisdag- öppet hus och sen träning
onsdag- öppethus (?)
torsdag- åka upp till landet
fredag- landet
lördag-landet
söndag- hem från landet


öppet hus och träningar

på lovet blir de bara basket och landet som gäller här kommer mitt schema .
måndag- öppet hus (basket) och sen träning
tisdag- öppet hus och sen träning
onsdag- öppethus (?)
torsdag- åka upp till landet
fredag- landet
lördag-landet
söndag- hem från landet


hemma

nu är jag hemma igen :) vi fikade och sen åkte vi och "träffade" foki haha ! tog bilder på oss som ni kan få se ;) / my

jag och foki

martina och foki

foki

ja idag ska vi åka till "foki" och typ se henne ? haha man kan ju inte säga att vi ska träffa henne men vi ska till de dära cocoo stället där hon kommer vara från 14.00 till 17.00 tss .. hehe men iaf så ni vet.


natti natti

nu ska vi sova, natti natti på er !

grattis ella

grattis ella för rätt svar på lady gaga ( vår tävling tre nlägg ner? ) iaf, va en före men den hade ingen blogg, inte ella heller men vi länkar hennes storasysters blogg (som också är vår kompis) johanna ! gratis båda två

facebook / skolkataogen

sitter här i mys säng, kollar på fb och skolkatalogen. hihi

sleep over

nu är de så att vi kommer åka hem till my, och martina kommer då sova där som ni kanske förstog på rubriken. men iaf bussen går om tjugo minuter, så vi ska bara packa nu så sticker vi. pusselipuss !


neo !

hah han är så söt :) vi låg och "busa" med honom för nån sekund sen, hihi sötunge ! här får ni också en söt bild när han skrattar

tävling ! (vinner länkning)



vem är bakom sandstormen ? ledtråd : kändis


my hos martina

nu är vi här två samlade hos martina, haha skoja ! men iaf, vet inte riktigt vad vi ska göra. nu håller vi på med scrapblog, får se hur de går med de ! chiao !

"typiskt martina säger my"

hejdå

blir upphämtad av pelle när som helst så puss och hej leverpastej :) <3 / my

martina !

martina messa mej ! för måste gå frn datan nu så puss och hej leverpastej ! :) <3

jag just nu OSMINKAD ! :P

ja ännu en konstig dag

jag vill hitta på nåt idag, men vad ? jag och my skulle typ bada men de är för långt att åka buss och skit till något roligt bad. för vi vill ju inte precis bada i åkeshov eller vällingby ? men jag måste köpa jeans tights och långa baslinnen, så kanske kan åka med mamma någonstans (eftersom jag inte har pengar själv) och då my .. kan du få följa med :) och storasyster och neo kanske också har lust att följa med. vad säger du my ?

va inte meningen med ruffsigt hår, låg i soffan och kolla på tv innan så ..

gomorgon !

godmorgon allesammns ! :)
vi har ingen frukost hemma så fr vell ta och äte äpple elr något tråkigt.. :( men men skit samma ! :P puss och hej leverpastej ! :) <3 / my

godnatt martina ?

gäspat ungefär 5 gånger per minut i tre minuter nu, trött ? jo jag tror allt de. ska nog ta och lägga mig. och sen imorron ska jag försöka övertala mamma ut och shoppa, behöver baslinnen.

godnatt på er alla sötisar !

sov gott !

sov gott allesammans ! :) ska inte sova nu tror jag men ska inte blogga mer så puss och godnatt alla glada :) <3 / my

själv

just nu sitter jag uppe själv (asså bara ajg som är vaken) papap och hugo sover och mamma är inte hemma :( komemr inte kunna somna ! :( men får vell försöka ! aja ska nog ta och fixa i årdning mej ch ta bort smink och de så puss och hej v´leverpastej ! vi får se om ajg bloggar mera senare men tror inte det / my

martina dissar !

såna som fejkar sina besökare och så. som säger att de har hur mycket besökare som helst, och t.ex. jaa jag får ju 100 kommentarer per dag men när man kollar och kommenterar har de inte några, och den har att man inte behöver acceptera kommentarerna så man kan kommentera hur som helst, så man kan ju inte radera några kommentarer. och bloggen är då ammatörig och man uppdaterar aldrig och man säger att man får 500 kronor i månaden för bloggen och blabla BULLSHIT !


bara för "skojs" skull.


skit !

skit ! bajs ! bläää ! min mobil har typ gått sönder elr något igen ! :( ser inget på skärmen ! :( suuuuger ! men får vell ta den mobilen som mamma har nu men hon är inte hemma får vell ta och snacka me henne så att jag får tillbaka den ;) / my

köp ALDRIG en sån mobil !

FUP

haha ! är hemma från bp-avslutningeen nu. det va vell kul :) fick gå upp å planen med några andra för ajg hade vunnit FUP priset (för utmärk prestation) och fick ett fint pris :-) men nu ska jag ta och äta lite :) fick 2 medaljer oxå ! :D / my

det priset alla bp:are fick :)

det priset som alla fick som hade vunnit sin grupp i sanktan :)

FUP priset som bara 47 st fick ! av typ... väldigt mänga ! :D

idol rocktema

jo mamma missar de här (hennes favorittema?) men hon är uppe hos monica och beställer hudprodukter så hon får väl kolla på nån repris eller nåt ? men nu ska jag iaf kolla med systrarna !

bye !

bye bye ! :) nu ska jag dra för ska åka på bp avsutning nu så puss och hej leverpastej ! :) <3

jag just nu


tänker

just nu sitter ajjg och tänker... haha vädigt intressat elr hur ? ;) nää men ska ta och läsa ite kalle anka elr kanske se lite på tv... vi får se puss och hej lever pastej :) / my

skrattanfall :P


höstlov ! :D

fick sluta tidigare från matten och fick hoppa över no:n ! :D har vart en skön dag ! lite matte och idrott. men nu är jag hemma och senare ska jag till grimsta på någon bp grej :)


håltimme

nu är jag hemma med anna för att vi har håltimme. vi börjar klockan 12:10 så vi ska bara ducha och äta och sen åker vi så puss och hej leverpastej ! :) <3

jag just nu (ska ducha nu!)

mammas pojkar

just nu sitter jag vid datan och halv sover ! xP men klockan 8 ska jag se på mammas pojkar och efetr det ska jag vell ta och fixa lite saker tills i morn och efter det SOVA ! har typ vart trött hela dagen ! aja det blir sista inlägget för mej idag så puss och sov gott ! :) <3 / my

trött !

är skit trött ! låg och kollade på tv men höll på att somna ! aja ska äta snat och sen ska jag försöka att sova en liten stund ;) / my

årets skolfoto a la martina ...

jag ska vara ärlig.. de här två bilderna, asså fyfan. jag säger bara två ord BAD HAIRDAY! och just på skolfotot. asså nja de är ganska tragiskt, men här får ni iaf bilderna på skolfotot.

haha ni ser ju vart jag är .. och precis innan fotografen tar kortet så skrattar jag (fredriks fel) han som står över mig haha. Men jag kan medge att de inte är de sämsta kortet.

tack gissell ? du gjorde så jag skratta .. och såg osäker ut för att jag försökte hålla in skrattet, och BAD HAIRDAY ! inte nöjd alls .. inte ett dugg faktigst ! buhu !!!


avundsjuk !

är så jävla avundsjuk på alla som ska åka till massa varma länder ! lollo ska till thailand och charlie är typ där nu och linn är på väg till malta typ ! avundsjuka jag ! / my

bild lånad från google. gud va mysigt det ser ut ! vill till ett varmt land NU !

"skolmaten"

tog från gissells blogg .. haha min mat idag

jag pillar på apelsinen ?

egentligen efter jag ätit .. men iaf, bilder är bilder !

skolkatalogen ! :D

har äntligen fått skolkatalogen ! :D är typ huuuper glad ! men ser jätte ful ut på bilderna ! :( har aldrig blivit bra på något skolfoto ovh d letar jag inte fel...! aja men nu är jag hemma för fick sluta tidigare ! :) det har vart en rätt okej dag. / my

visst blev jag bra ? INTE !


oh schit ...

kommer inte ihåg vilken dag jag bloggade sist, men idag så var jag i skolan , intressant eller hur ? njaa .. sen så åkte jag hem och vände lika snabbt för att åka till linneas träning, även när jag kom hem så vände jag lika snabbt då med, skulle kolla på dam matchen i vällingby. gick absolut inge bra för de ,typiskt.. men nu ska jag nog göra mig iordning så jag kommer upp imorgon, klockan är ju trotts allt elva på en onsdag ;)

linnea spelar någon cup för ett tag sen.



I got makeup, efter träningen av syrran.



sist men inte minst en liten läskig bild när my attakerar mig ?

pluggat...

har inte kunnat blogga någonting fö kom hem klockan lite över 6 för har vart hos maja med julia och haft jätte kul och när jag kom hem så åt jag och sen läste jag lite och sen gjorde jag en grej till skolan på datan och nu bloggar jag :)

haha tagen nu. trött ! har lite roligt framför webbcameran ;)

en onödig sak


biblioteket hela dagen idag ..

... något skolarbete som ska göras ! men vi hörs!

vi får se..

vi får se.. det här kanske blir sista inägget för idag för ska ju spelat match som slutar klockan  och då ska jag ju hem och ducha och äta lite och sen ska ajg typ sova så ajg kommer upp i morgon... men fick reda på att maja ska kolla på matchen ! :D för att vi ska möta hennes lag fast hon är inte uttagen.. men hon sa typ att felicia va det som ajg oxå "känner" :)

jag i våras på stutsmattan. tror jag...

julia

va hemma hos julia efter skolan :) vi fick sluta efter matten ! för vår bild läarare var typ sjuk elr hennes barn elr nåt vet inte... men fick iaf håltimme ! :) nu är jag hemma och borde verkligen göra musee grejen men orkar verligen inte !

kofta-gina tricot 99.50 kr
linne-gina tricot 99 kr
strumpbyxor-hm ?

sjukt bra låt, med en sjukt bra artist


nu sticker jag !

vi hörs senare, kram !

omg ...

herre gud vilken panik jag skulle fått ...som tur var överlevde bebisen, tack alla skyddsänglar !

utvecklingssamtal idag

som rubriken säger, jag har utvecklingssamtal nu (IUP som vi kallar de i min skola), ska åka och möta pappa klockan tio vid hans jobb, alltså om en timme ungefär. har redan läst mina omdömen och känner att de kommer gå ganska bra iaf, hejdå !


chicago !

jag mamma och hugo spelade chicago ! :) och gissa vem som vann...? haha moí ! :D aja men nu ska ajg nog ta och packa lite tills i morn. kanske kolla lite på tv. vi får se. kanske sista inlägget så puss och sov gott allehoppa ! :D

glass

nu har jag ätit lite glass och läst. men nu borde jag igentlligen göra no läxa men orkar verkligen inte nu ! xP haha kommer aldrig orka men måste göras... / my

läsa

ska nog ta och läsa lite kalle anka. mamma kunde inte spela monopol med mej.. :( men aja kalle är ju alltid bra :D haha !

jag just nu. trött och osminkad ! xP


hiss eller diss. nice eller bajs?



S V A R A   N U   A L LI H O P P A !


hiss eller diss. nice eller bajs?



S V A R A   N U   A L LI H O P P A !


söndag med martina

kollade på filmen "upp" idag, ganska riktigt rolig ! sen har vi gått i massa affärer och kollat ny tv och så, så de har tyvär inte blivit några bilder. men här har ni några få iaf.

min knäppa lillasyster.


fontänen i heron city.


/martina

gott

mamma gjorde egen curry sås och den blev suuuper god :) / my

5-0 ! :D

haha vi vann med 5-0 på matchen idag ! :D
jut nu sitter jag hemma och tråkar och snart ska vi äta. är jätte hungrig ! har bara ätit frukost idag ! det blir chicken nuggets med curry sås :) hoppas det är gott ! / my

haha kolla hur jag står... xP

match :D

vaknade precis elr har ätit n rsifrutti och ska äta ite mera snart. ska vara hos did klockan halv 12 och hämta upp henne och maja för vi ska spela match ! :) / my

årets blogg !

jag såg på kenzas blogg att foki hade vunnit årets blogg-priset, jag menar omg! hon är ju bara för underbar och förtänar priset upp till 90% ! haha 100 kan ju ingen va , menmen, GRATTIS FOKI !

mabe

ska kanske kolla på twilight me mamma nu så puss och godnatt :) / my

smsa ?

någon som har comviq och vill smsa ? smsa isf ! :) <3 / my

körslaget

nu ska jag, mamma och hugo kolla på körslaget ! :P / my

haha !

nu har jag kommit hem från en suuuper dag med anna ! :D haha när vi skulle hem åkte vi åt fel håll... xP vi kom på det vid gamla stan emn han inte av så fick gå av vid slussen och byta där haha ! vi är bäst ! haha inte !
aja nu går tjenare kungen på tv så ska kolla lite på den tror jag. / my

kofta- gina tricot 99,50 kr rea

på pappas jobb

godmorgon alla sjusovare, nu är jag på pappas jobb, han är med någon och fixar med en sak, så jag fick tillgång till en data. men iaf, idag blir de två matcher för mig, först i södertälje (måste vinna den matchen) sen så har vi en i vällingby, inte lika viktig, men viktig ! så ser min dag ut för tillfället. men vi hörs ! /martina

jaha...

godmorgon allehoppa ! :D idag vaknade jag ca 9 så det va ju skönt ch så har ajg ätit frukost och så... har fortfarande inte hittat någon att åka och choppa med idag :( och kan inte smsa ! men ska kunna göra det om ca 10 minuter ! :D / my

jag och maja på väddö i somras

min kväll

som sagt har jag träningar på fredagar (säääämst) så de är de jag har gjort, sen åkte hem åt middag, fika kolla på idol. och sen duscha. haha kanske låter lite äckligt med att inte duscha direkt, men man ska ju vara ärlig ? och jag ska göra de efter idol som är nu. just nu sjunger camilla under duellen med nicklas.

jag sen ;) (old picture)

idol !

förut kollade jag lite på idol emn inte längre (eftersom att det typ är paus) men iaf nu ska jag vell inte göra så mycket vänta på att man får reda på vem som åker ut ur idol.
jag vet verkligen inte vad ajg ska göra i morgon ! vill verkligen åka och choppa och måste det oxå ! men har vet ingen som kan följa med... / my
vad ska alla göra imorgon då ? :)


sjukt gulligt ju gissell !

hennes kompis tror jag (laze,antonio?) iaf kom till vår skola igår, tyvär så slutade vi så tidigt (vid lunch) så gissell var inte i skolan då, men då gick han till vår mentor (hahah?) och typ berättade om vad han kände för gissell och sa att han var kär och så.. och bad om bilder på henne, och ville veta precis allt ! sen så idag så sa stefan till gissell, du den där killen är verkligen förälskad i dig. hon bah .. hehe va, vad sa han? jag menar, vilken kille går till någons skola och berättar äns känslor om mentorns elev? och ber om bilder på henne ? hah aaw

där har vi en bild på gissell (tagen från hennes blogg)

designtävlingen hos smilinggirls

http://smilinggirls.blogg.se/2009/october/tva-nya-vinnare-en-till-tavling.html
där kan ni vinna en design tävling. lycka till att klicka er med !

Höstlov!

onsdag torsdag fredag kvar bara, så är de höstlov !


reklam

nu är det reklam på mammas pojkar det är därför jag bloggr. men det här blir bsolut sista inlägget från mej för idag. så puss och sov gott allehopa ! :) <3 / my

mammas pojkar

snart ska jag och se på mammas pojkar vi får se om det är något bra program efter och om det är det så bir et troligen inget mer blogg men om det inte är nåot efter så blir det blogg :) / my


tiden 15.58

sprang med pappa idag medans linnea cyklade. något jag var tvungen att göra för jag missade idrotten för nån vecka sen. sprang 15.58 på 3 km. rätt bra eller hur ?

haha ja ni kan ju avgöra om de är jag på bilden ! / martina

hatar !

hatar verkligen läxor ! hatar hatar hatar ! varför finns de !? man går i skolan räcker inte det !? :O nää tydligen inte då ska dem lägga på massa läxor och skit ! hatar det ! undrar om någon tycker att det är bra !? / my


mamma

nu har mamma kommit hem och hugo har åkt. men ska gå från datan nu och läsa lite måste ju göra lite läxor för en gång skull... xP men ska bara läsa orkar inte göra vanliga läxor... haha !

pussar och kramar myp'


kända..?

haha ! det ringer typ både i hugos mobil och hemtelefonen hela tiden nu ! har gjort det typ i en kvart ! haha ! är man känd elr..? haha ! nää, alla vill få tag i hugo.. xP

mamma, jag och hugo

håltimme !

idag i skolan så gick vi på någon konsert i ekerö centrum och det va inte så kuul mne men... vi gick tidigare från slöjden missade spanskn och fick håltimme på engelskan ! yeeees ! så himla skönt ! sen va det bara svenska och so så det va skönt :)

jag just nu. pussar my


kan verkligen inte sluta lyssna



goooooodmorgon

nu ska jag till skolan, chiao ! /martina

sov gott

nu ska jag ta och stänga av datan för ska se på rey's anatomy klockan 9 så puss och hej leverpastej :) / my

hjälp, martina ! :o

visste ni att ...

... Martina passar i kort hår också.

hoho nice va  ? XD


man kan ju vara oseriös med kort hår också :O



hiss eller diss ?

tävling hos elinleijon.se




tryck på bilden för att komma till inlägget !


haha !...


/ martina förståss ;)

pappa

nu har pappa kommit hem så han ska laga mat och sn ska jag nog nästan ta och åka. ska ha teori med fotbollen i olovslundsskolan så puss och hej. vi får se om jag bloggar efter det

tess, did, matte, maja på något badhus på någon cup/läger förra året tror jag...

plugga...

nu ska jag nog ta och plugga lite... kom på att jag har svenska som måste vara klar nästa vecka och det ät typ jätte mycket saker ! xP haha ! oups ! aja hejdå så länge ! / my

håltimme ! :D

vi fick håltimme på sista lektionen så fick sluta 1 timme tidigare ! yes ! borde igentligen göra massa läxor men orkar verkligen inte. har engelska glosor tills i morn, matte läxa tills på fredag och igentligen spanska glosor tills i morn men behöver inte göra dem för ska typ på nåon teater :) och en klar so läxa tills i morn.

julia gjorde någon typ fläta i mitt hår på matten.

duschen

nu väntar den på mig (duschen) så ni får ha de bra ! :o)

oj..oj..oj hah ;)

tips för "svåra stunder"

jag fick en bok av mamma när hon och pappa skiljde sig, där jag skriver av mig om saker jag tycker är jobbigt. de kanske helt enkelt hjälper mig, för jag tänker alltid positift även fast allt är negatift och jobbigt. ha en bok, skriv av dig. läs igenom nästa dag/kväll, tänk igenom de igen och skriv upp tre positiva saker om de och tre negativa. t.ex. min mamma och pappa skiljde sig :
3 positiva: De kunde äntligen vara ärliga mot varandra. pappa fick som han ville och blev lycklig. de skiljde sig på ett bra sätt, de hata inte varandra, tvärtom de tyckte om varandra mycket.
3 negativa: jag har inte en familj bestående av mamma pappa och syskon tsm, de bråkar mer än förut, mamma är olycklig.
det var tre snabba förslag, men jag tror ni fattar vad jag menar, och så tänk djupare in på sakerna om ni tycker de känns bra också.  good luck !


sov gott !

det här blir sista inlägget för mig ikväll här ! pussar och sov gott alla söta ! / my

ducha

nu ska jag nog ta och ducha. vill känna mej fräsh ;) kanske bloggar efter vi får se. har ju bestämt att jag ska  börja blogga mera på min ensamma blogg oxå. så gå gärna in och kolla på den här . men kommer ju SÅKLART att fortsätta blogga här !

jag och maja på adelsö i somras xP


blåögd ?

blåög läser jag i svenskan... jag hoppas den är bra, har bara läst ca 30 sidor så har inte kommit så långt än... någon som har läst hela den ?

plugga...

måste plugga ! :( fast har inte så mycket ska bara läsa en kvart varje dag mellan måndag-torsdag tror jag det var och så har jag matte läxa tills på fredag och sen tror jag inte att det är något mera kanske spanska... hppas inte ! aja nu ska jag iaf plugga lite... lite, lite, lite... haha ! / my

oups..

juste glömde gå på studietimmen... hah jag och maja skule gå på den för vi missade museet. haha aja v får vell snacka me någon lärare och säga att vi verkligen glömde...xP haha ! aja nu ska jag nog ta och gå från datan en stund men kommer sen :)

haha ! på min födelsedag för något år sedan på någon cup :P bjuder på bilden !

tack jullan ! :D

idag har vell vart en bra dag. tisdagar är bästa skoldagen ! :) slutar halv 2 och så ahr vi bara typ no som är jobbigt. men efter skolan så skjussade julia mej till ekebyhov, och hon cyklade skit snabbt för vi såg bussen ! men vi hann ! :D tack sötis julia !

jag på adelsö xP bjuder på bilden

försöka...

ska försöka vara lite mindre vid datan... för sitter ju inte jätte mycket men lite för mycket tycker både mamma, pappa och hugo...och lite jag. men kommer fortfarande blogga ungefär lika mycket.
det här kanske blir sista inlägget... vi får se.

jag och julia på adelsö i somras

hmm...

sitter och tänker vad ajg ska ha på mej i morron... kanske strumpbyxor, eller det kanske blir för kallt, eller kanske jeans taights. aja får vell tänka vidare / my

hmm...

sitter och tänker vad ajg ska ha på mej i morron... kanske strumpbyxor, eller det kanske blir för kallt, eller kanske jeans taights. aja får vell tänka vidare / my

stinas kykling

nu har jag precis ätit. vi åt stinas kykling :) haha suger på att äta kykling... haha vet jätte intresant. haha ! aja har iaf jätte tråkigt. ska at och kolla om det går något bra på tv ikväll.

haha vi är så heta ! haha inte !


hugo och joel

nu ska joel och hugo ha datan så puss och hej

jaa maja !

maja har bytt no/so grupp ! jaa ! nu är hon äntligen me mej och julia. aja idag har det varit en okej måndag. det va typ 2 från hugos skola som kom och knackade på och frågade om dem fick ha sona cyklar här, och såklart sa jag ja. tror dem gick i 8:an ;)
datan är så seg så kan inte ladda upp några bilder utan att det tar 1000 miljarder år ! / my

träning


så vi kanske hörs imorron eller ikväll ! so .. bye for now ! kisses and hugs

jag är ledsen ..

.. men inte kunnat blogga. egentligen kan jag inte det nu heller, så hejdå.

godnatt !

imorron är jag ledig , tänkte visa några olika tips, vänta och längta !

flätan i pannan, nice/bajs?

haha testade de för några dagar sen, nice or bajs ?


sovgott

sov gott allesmans ! :) ska inte sova men kommer inte kunna blogga mera idag så puss och godnatt / my

21:15

ska nog ta och se på något pogram på 1:an som börjar kvrt över 9 eller se början på wallander... hmmm vill ju se hela wllander men kommer inte kunna gå upp i morgon isf...

chao chao

idag så åkte jag hem till martina för att ta lite bilder till våran header. sen åkte jag hem och sen åkte jag in till stan me pappa och hugo och sen på restaurangen chao chao mötte vi farfar, kristina, ancha, leo, arizona och madelene, för att vi skulle äta en god middag :)
och nu har ajg kommit hem och hunnit ta ett varm bad. skööönt !

maja, jag och julia


klippa topparna...

... kanske blir nästa "ska göra" sak. eftersom mina toppar börjar bli ganska slitna, så innan de händer så blir de cutcut ! ;) haha men vi får se, isf får ni bild på det ikväll ! / martina

juste

glömt att blogga nu, inte haft riktigt nåt att göra.. rensar linnen och sånt. men iallafall, här kommer smakprov på bilderna jag och my tog idag.

älskar dig kusinvitamin !


haha något linnea bad oss att göra....


hopphopphopp, fast egentligen var de bara martina som hoppa.



fick seriöst skratt anfall av att linnea gjorde en sak (lång historia)


nu ska du i vattnet my !

godmorgon :)

godmorgon ! :) idag vaknade jag ca 10 ! :o brukar typ sova till 9 :P haha duktigt att sova länge. haha men ska fixa i årdning mej så att ajg kommer iväg till martina någoon gång.

de som ska fixa vår design !

de är så här , idag ska jag och my ta en header bild (wohoe) alltså göra den "perfekt" eller nå sånt där ni vet. och om jag har bett er om hjälp och så kan ni ju adda martinas msn [email protected] (msn:en är tillfällig).

jag och systerson

matcherna igår..

.. första matchen igår så förlora vi med ett mål vid förlägning , fan ! men andra matchen vann vi, yeeey ! med typ 40 någonting och 70 någonting , bra va?

lollo längst upp, malin och jag längst ner. innan matchen , tagen av storasyster

stort jävla blåmärke !...

... på min arm, fick innan träningen av en viss lollo ;) haha nejdå de va nog mitt fel (hehe) men stort fult och äckligt är de iaf, ont gör de också.

skit domare ! :@

asså sverige förlorar med 1-0 på grund av en j*vla spansk domare ! :@ okej om sverige hade förlorat utan att det va några konstigheter ! men nu är det faktiskt domarens fel ! ska fasen kolla om han hade rätt. fast det "vet" jag att han inte har ! / my

0-0 !? :o

nu står det 0-0 och sverige måste vinna ! måste gå snart börjar det igen puss och hej leverpastej !

heja sverige !

snart börjar matchen mellan sverige-damnark ! heja sverige ! säger jag bara. sitter i en gul sverige tröja och peppar mej inför matchen ! :P

mat

nu ska jag gå och äta så puss och hej leverpastej.

mobil ! :D

hade ju lämnat in min mobil på lagning men nu har jag fått tillbaka den ! :D äntligen ! nub får vi bara hoppas på att den inte går sönder ! ;)
aja det va kul på teatern farfar kom oxå :) har ränsat lite bilder på datan, visst e jag duktig ? haha ! snart är det mat, det bli hemlagad hamburgare.

bild från vietnam. längtar tillbaka !

mys dag...

min dag kommer see ut så här: nån gång går bussen in mot stan och så ska ajg se på teater me pappa, brorsan, kusin och faster, ska bli lite kul. hoppas bara att den är bra ! :P
och nu ska jag nog ta och fixa i årdning mej, kan ju inte gå runt m flottit hår och osminkad hela dan ! så ska nog ta en duch så att jag känner mej fräshare.
så här ser jag ut just nu

städa...

mamma pappa och hugo är uppe i hugos skola för att STÄDA ! xP haha ! dem har något shema så varje helg städar vissa familjer ! haha ! va uppe där ett tag för att kolla hur det ser ut. faktiskt ganska läskigt uppe på vinden dem har massa konstiga utrymmen...

linn och cassandra på min födelsedag.

film

nu ska vi ta och kolla på film, jag och syrran. vi hörs !

makeup

storasyster sminkade mig efter träningen , här kommer några bilder haha

hon tänkte då på vinter/snö/is temat.


haha vilken mupp !


som sagt, efter träningen så .. sliten


haha vilket fult litet fake smile ! haha ....


haha trött i ögat ?

sov gott

nu säger my godnatt ochh sov gott <3 ska inte sova nu men kommer inte gå in på datan mera så puss och god natt !

blogg.se !

asså ååå ! blev bara utloggad helt plötsligt från blogg.se ! aja just nu tittar jag lite på idol lite i bakrunden ;)  ska nog gå från datan en stund, börjar få lite ont i huvet.

bild från dagarna med maja och julia på adelsö i sommar / my

my är med i en tävling :)

är med i en tävling om att vinna ett jätte fint halsband :) http://wesee.blogg.se/2009/september/dags-for-var-forsta-tavling.html#comment klicka på länken för att komma till inlägget. tävlingen avslutas inatt klockan 00:00 så håler tummarna. man kan vinna ett jätte fint halsband med en svamp på som är jätte jätte fint !


my <3 tacos

jag älskar verkligen tacos ! det är så himla gott att bara stoppa in chipsen köttfärs och ost i ugnen ! så gott ! love it !

just nu...

så här ser jag ut just nu. bjuder på bilden osminkad, trött och sjuk ! xP

my har en fråga

jag har en liten fråga till er. vad är erat favorit tv-progrram ?
mina är andra avenyn, grey's anatomy och ghost wisper.


mat om ca 1 timme

my här igen. nu har mamma och pappa kommit hem. så nu är jag inte ensam längre så akn fråga om någn av dem vill spela kort :) tror inte att någon har tid för pappa ska laga mat tror jag och mamma ska typ ill någon kompis tror jag.


my har tråkigt !

just nu sitter jag och tråkar vid datan. måste hitta på något att göra nu ! nån som vet något jag kan göra ? förutom att se på film.

spy kids 2

nu ska jag se på spy kids 2 och äta dip och taco chips :)

hmm...

just nu sitter jag och tänker. jag tänker på om jag ska åka och kolla på min fotbollsträning som börjar 4 och slutar halv 6 eller om jag ska fortsätta vara hemma och ta det lugnt. fast det är alltid kul och kolla på när alla tränar. tror jag åker dit, mne vi får se isf måste jag åka ca lite över 3...

är för kort...

mys fotbollsbilder genom tiderna...

bilderna är INTE i årdning ! vissa är suuuper länge sen och vissa är bara från förra sommaren...

anki, linnea, jessika, hanna

anki, charlie en regnig träning

charlie

någon cup

did en regnig träning

laddar införr match

maja, linnea, anki, jag

emmy och maja en regnig träning

mönsterås

maja i mål ! :o

norska armhävningar :P

vi är med i mönsterås tidningen !

jag, anki, linnea i rödsle

charlie och skå spelare

både charlie och skå spelare spelar sjysst...

tess

matte likes kaka

anki och charlie en regnig träning

sune

just nu sitter jag och kollar på sune ;)

läst

nu har jag läst lite. och nu sitter jag och äter risifrutti. älskar risifrutti ! :)

bjuder på bilden.

bra :)

filmen var bra tyckte jag och rekomenderar den stort till alla som gillar spännande filmer !
men nu ska jag nog ta och läsa lite elr göra lite läxor... tror det blir att läsa kalle anka för orkar inte gör läxor. elr ska kanske ta och äta lunch, börjar bli lite hungrig.

bild från när jag och martina var i parken.

filmtime för my

skulle igentligen sett fäst vid dig men det va ingen film i så nu ska jag se på stardust ist. och så ska jag äta glass ! :) mamma köpte det till mej igår. tack mamma !

my hemma idag igen...

det blev en hemma dag idag igen. mådde inte helt bra och vi skulle till något museeum typ i stan och då blir det jätte jobbigt om jag ska åka hem därifrån om jag blir sämre... så ja därför blev det en hemma dag, men jag mpr bättre idag än igår :)

några i fotbollslaget.

my is so smart, mobil i väggen ! xP

hahahahahahaha ! dör av skratt !
jag stod och "tryckte" in min mobil i en grej i väggen och så fastnade den !? :o så fick skruva bort grejen som den fastande i och ta ut den asså mobilen stack ut genom väggen ! hhahahahahaha !

där när mna låser åker själva låset nån gärn sak och där fastnade den xP

sov gott

sista inlägget för my idag tror jag. är jätte trött och ska försöka bli frisk tills i morn så puss och sov gott <3

mtv

just nu sitter jag och kollar på något på mtv. ska nog ta och fråga pappa om vi kan ta och spela något spel. hoppas han vill för har ont i huvet så kan inte sitta vid datan så mycket mer eller så går jag och lägger mej så får vi se när jag vaknar, om jag vaknar ikväll. / my

bild lånad från google

foki's blogg

jag bara älskar den , vem gör inte de ?

my like blodpudding

yes i like blodpudding och lingonsylt och keso ! det är faktiskt suuper gott :P någon mer som tycker det ?
aja kollar lite på mtv samtidigt som jag håller på med datan men ska nog ta och kolla lite mera nu... nån som vet något bra på tv ikväll ?

haha edward

det finns en liten sjuk kille i min pararell som också går i min engelska. han heter edward, hehe. vi skulle fortsätta läsa vår engelska bok (stonecold), och mitt upp i allting så snyter han sig .. och alla börjar ju såklart as garva, men han fortsätter ? haha och sen efter typ 20 sekunder.. så snyter han sig igen haha. och en annan grej (samma lektion) vi har en läxa om att skriva "en dag som hemlös" man ska då skriva t.ex. att man är någon som bor ute och blabla, och då har han missuppfattat läxan och trott att man ska sova ute på riktigt ? hahahah , läraren bara skrattar såklart, stackarn ! plus när han går in i klassrummet.. backar han in , tss !

36,5-37,3

nu har my fått feber oxå faan oxå hatar det hära ! och jag som skulle bli frisk tills i morn så jag kan förlja med till museet me klassen så att inte julia blir ensam. ska försöka bli frisk julia ! for din skull !

bra :)

my här igen :P filmen var rätt bra. rekomenderar den till såna som gillar rätt roliga filmer men lite "spännande" :P haha ! aja nu ska jag ta och läsa lite elr fortsätta med so-läxan som jag inte gjorde klart igår.

anna och jag i 6:an

omg, amazing !


sjukt otroligt fantastiskt bra, de är helt sjukt ! älskar ! och de är bara de som låter liksom, plus att de nästan ser likadana ut. men jäklar, good job !

ny design idag (kanske)

ska kanske få hjälp med våran design idag av http://jend.blogg.se/ hon verkar duktig, så vi får hoppas att de blir bra ! kram

the dukes of hazzard

det blev den filmen :) men hitta ingen glass så tar lite choklad ist.

bjuder på bilden. osminkad !
dagen outfit:

velour tröja - ohio
linne - hm
halsduk - fått
canada mjukisar - röda korset xP


filmtime

my är här igen. satte inte på någon film förut för hade inte riktigt lust men ska nog sätta på en film på datan nu så jag har något att göra en stund. vi får se vad det blir för film snart. ska kolla om vi har glass för behöver det för min hals.


my's humor ! :P

haha måste barra berätta en grej som hände igår på träningen !
jag har oftast ett par vita klackskor före och efter träningen. micke och måns är tränare och joel är målvaktstränare.
måns till mej - my det är dags att ta fram vinterskorna
jag til måns - hur ser dem ut då ?
måns till mej - mörkare och mindre klack
micke till oss - jag och joel elr ?
haha satt och skratta åt det typ en kvart ! asså micke hade innte hört att vi prata om skor xP haha ! det är humor !

micke


elgubbe hos my

nu sitter jag pch äter brunch. haha blev jätte nyttigt... men skit samma men det va en gubbe som knacka på ch sa att han skylle göra något  elen å han skulle stänga av den och jag bah eehe okkej... haha inte så kul mne mnen.

bjuder på bilden ! osminkad och allt...!

forever21

my här igen. just nu sitter jag och kollar på en kläd hemsida som heter forever21 och dem har jjätte jätte många fina kläder som jag vill ha ! :P men tror jag ska gå bort från datan en stund och sätta på en film :)


som den här koftan. hur söt är inte den ?

my är hemma idag...

japp precis så är det. idag är jag hemma för att jag har lite ont i magen, huvet, halsen och jätte täppt i näsan. så idag blev det en hemma dag för mej. men ska förska bli frisk, för vill inte vara sjuk till helgen !

haha bjuder på bilden ! visst har jag snygg min ? ;) haha


grey's anatomy

ska kolla på grey's anatomy nu så puss ch god natt / my

grey's anatomy

ska kolla på grey's anatomy nu så puss ch god natt / my

grey's anatomy

ska kolla på grey's anatomy nu så puss ch god natt / my

grey's anatomy

ska kolla på grey's anatomy nu så puss ch god natt / my

grey's anatomy

ska kolla på grey's anatomy nu så puss ch god natt / my

grey's anatomy

ska kolla på grey's anatomy nu så puss ch god natt / my

nu ska my vara duktig...

näää nu ska jag vara duktig och göra alla läxorna... :( får se om jag bloggar mera idag men jag hoppas :)

martin och viktor på min födelsedag

coach martina igen

nu åker jag och coachar mohaha avundsjuka ? nä trodde väl de men iaf nu sticker jag , vi hörs ! / martina den fina

läxor...

har 3 läxor tills i morrn ! en so en spanska och en engelska ! feesan oxå och så har jag fotoll idag klockan halv 7-8 och 9 börjar grey's anatomy ! kommer inte hinna ! :o
aja får vell göra lite till...har ju gjort lite iaf.

bild från min födelsedag :P haha visst e vi heta ? ;)
pussar och kramar / my

sov gott

nu ska jag nog ta och försöka sova så att man orkar gå upp i morgon / my

so och spanska läxor

my här iggen. nu ska jag vara duktig och göra so läxan och öva på spanska läxan... kommer nog inte gå så bra men men... och så ska jag nog ta och läsa min engelska bok en gång till för orkade inte fatta något förut när jag läste den xP

åkeshov hela dagen

idag har jag vart i åkeshov me julia och sen så kom daniel och hampus. jag och julia kom dit ca halv 1 och åkte där ifrån ca kvart över 6. haha aja nu är jag iaf hemma efter en suuper rolig dag :) fast har fått "lite" blåmärken på bena. haha ! nu borde jag igentligen göra so och spanska läxan men orkar inte men ska nog ta och göra det iaf...

pussar och kramar / my

bada me julia

idag ska jag åka och bada me julia för maja mådde inte så bra så hon skulle ta det lugnt så att hon mår bättre i morrn. aja nu ska jag ta och fixa i årdning mej lite och packa badkläderna å de..

pussar och kramar / my


frukost

my härr igen. just nu sitter jag och kollar på cartoon netwoork och äter fil och flingor (frukost).

bjuder på bilden

studiedag ! :D

idag är det studiedag så är ledig ! :D såå skööönt !
just nu sitter jag iaf i soffan i vardagsrummet och äter risenta (typ sesmkakor me vaniljsmak) dem är faktiskt riktigt goda. idag ska jag typ vara med maja och julia, vi får se vad vi hittar på. borde igentligen göra massa läxor men det får vänta...

pussar och kramar / my

sov gott

sov gott. fast ska inte sova nu men ska inte blogga mera idag så puss och godnatt. vi får se om jag ser på film eller gör lite läxor...eller somna direkt, innte för jag tror det men man vet aldrig.. haha ! / My

film..?

hade tänkt att aknske se på någon film snrt men jag vet inte vilken.. fick några av nathalie, ska nog se på någon av dem.
* the duckes of hazzard

* the heartbreak kid

* stardust

* fäst vid dig

* dreamgirls

vilken tycker ni jag ska se ? / My

fotövningar..

ja fotövninhar va det jag har hållit på med en stund nu. mina fötter öra jag illa dem ttyp hela tiden :( och då ska jag stärka dem genom fotövningar ! det är bara så tråkigt ! aja alltid bra att göra det även fast det är tråkigt.

jag och maja i somras / My

mums :)

nu har jag precis äit och vi åt korv i ugn.. haha det är faktiskt jätte gott me majs och ost oxå :) / My

hemma

nu är jag hemma från en rätt okej måndag. efter skolan så var jag hemma hos julia en liten stund och sen åkte jag hem och nu sitter jag bara och tråkar vid datan. ska nog ta och rensa lite bilder från datan.

jag gillar får...
Kramar / My

har jag sagt att jag ...

fick mvg på båda no proven jag har haft de här terminen skit nöjd faktigst. första fick jag 28 av 30, good huh ? bara två fel. och på andra fick jag 20,5 av 22 bara .. ett och ett halft fel, nice ! jag har också fått mvg i idrott (friidrotten) också sjukt nice haha. undrar vad jag får på svenska provet på onsdag ? för de är faktigst väldigt svårt .. kanske g, vg iaf ? aja ... ni kanske får höra resultatet då.

godmorgon martina

..och godmorgon alla läsare ! idag börjar jag halv tio .. så varför är jag uppe så tidigt ? aja hann med att blogga iaf. nu ska jag nog .. fixa i ordning mig puss

mannen under trappan

nu ska jag fxa i årdning mej och sen börjar mannen under trappan.. haha har kollat på avsnitten innan.. rätt läskig haha xP
aja sista inlägget från mej iaf puss och godnatt / My

parlamentet nu .. chiao


martina,i "hål i väggen" ?

hål i väggen vet väl alla vad de e ? men jag vill faktigst testa ! schit man blir ju skit peppad av att köra själv, skulle vilja åka dit när inga är där (bara massa kompisar) och bara köra typ 30 stycken olika väggar ? någon annan som skulle vilja ?


hemma..

nu är jag hema igen. först åkte jag och martina till skärvik och gick till lund hagen, sen åkte vi lite och sen åkte vi till martina (prästvik) för att sälja jultidingar, sen när vi åkte där ifrån så missade ajg precis bussen vid oramgeriet så va tvungen att cykla.. i regnet.. ISKALLT !

pussar och kramar / My


tävling avslutad, länkning

http://majajanina.blogg.se/ vann våran tävling i inlägget under. rätt svar är ... (*trummvirvel*) ... LUNDHAGEN haha. grattis grattis !


tävling !


haha !

tittio har tappat en tand ! haha asså våran katt ! haha det se skit kul ut ! / My

BULLE !

snart kommer martina pelle innea nathalie och neo och ska äta bullar med oss :) och just nu är lili här oxå. vet inte om hon oxå ska äta bullar med oss, vi får se.

look my hair haha !

my hela dagen

hellu på er, idag ska jag vara med my hela dagen, först så åker jag pappa systrarna och neo till my och fikar kanelbullar tror jag att de blev (kanelbullens dag hallå?) efter de tror jag att vi kommer åka till tappen en snabbis för att kolla på klädutbytarsdagen ? haha kommer inte ihåg men jag antar att de hette så, efter de drar vi med 323 och säljer jultidningar, efter de så .. jaa .. säljer vi säkert vid nockeby och brommahållet. vi hörs !

sådär sliten ser man ut nu .. om inte ännu slitnare haha ska pigga upp mig !

kanelbullensdag ! :D

idag är det KANELBULLENSDAG ! jippii och vi har bakat bullar :) haha nu låter jag som värsta tjockisen som vill ha bullar hela tiden men så är de INTE .
/My

godmorgon

godmorgon allesammans :) nu sitter jag i soffan och tråkr vid datan.. idag ska ajg vara med typ martina och vi ska sälja jultidningar.

pussar och kramar my

kalle anka !

nu har cassandra ch anna-karin gått hem efter en rolig kväll med dem. men tror jag ska stänga av datan nu och lägga mej och kanske ta och kolla på något på tv och det är ngot bra annars kan man ju altid läsa lite kalle xP love kalle anka ! <3

bild lånad från google

lördagen med martina ..

hejsan lördagen har väl ungefär (kortfattat) varit så här:
jag pappa och linnea åt frukost på sängen, mumms ! efter de åkte vi och hämta storasyster och neo så åkte vi direkt till barkaby och kolla speciellt efter jacka till mig, men tyvär så hitta vi ingen förutom en som kosta 1700 som pappa inte ville betala :( buhu ... men iaf sen så åkte jag till rinkeby och kolla när mitt kag spela match, de förlora med två poäng (ett mål) typiskt, så nära liksom hah. men nu ska vi ta och äta tacos så kram på er !

haha paljett peruk (gammal bild) haha ännu ett skratt XD

äta med cassi :)

ikväll så ska mamma, jag och hugo äta  middag med cassi.. det blir alltid kul :) aja men ska ta och gå från datan ett tag nu för börjar få ont i huvet.. fryser skit mycket ! men det är inte så kallt här men men...


jag uppe bland träd och blad

jag vid kunsgårn :)
haha hetaste bilderna ! bjuder på alla ! är så seriös på alla bilderna ! haha inte ! :P

seg data !

vår data är skit seg ! hatar det ! aja ska vell ta och hitta på något att göra, kanske spela pacians eller spela något tråkigt på datan.. / My

naglar

i morse så åkte jag mamma och hugo till skärholmen för vi skulle till new yorker :P jag köpte en tjocktröja och en rosa tröja. när jag kom hem kolla jag och mamma på dina, mina & våra men hann inte se klart hela så ska se klart den snart, för mamma var tvungen att hämta hugo hos gustav.
jusste vi köpte nån grej för naglarna oxå och det gör typ så att naglarna blir "glansigare" och starkare och det är typ "magi! ! haha :P

en dålig bild men det var den tjocktröjan ajg köpte :)


godnatt !

imorron blir de mycket att göra ! så måste sova nu för att bli frisk och inte vara så trött och seg imorron . men ha en underbar fredagskväll alla andra .

fryst vaniljbulle !

just nu sitter jag och väntar på att man ska få reda på ve som åker ut ur idol och så. och så ska mamma göra te och så äter jag en fryst vanilj bulle ! :) det är skit gott !


idol

nu sitter jag vid datan och vill kolla på idol men mamma och hugo vill kolla på något annat :( men ska kanske gå in i mitt rum för nu har vi ju fått tillbax vår bärbara data ! yeeeey ! :D

fotboll !

nu har jag kommit he från en fotbollsträning :) inte så jobbig men rolig iaf. charlie va dr sötis gmn vill att du ska gå på alla träningar och alla matcher sötis !
fick 24/25 på matte diagnosen iaf och det va vell bra men så såg jag på jullan att vi hade exakt samma fel men hon fick 25/25 så då pratade jag me maria och sa som det va så att jag oxå fik 25/25 :)

haha bjuder på bilden ! xP'

STICKER OCH ...

handlar ! haha spännande va ? .. eller inte , kommer snart !


coach martina , haha

har percis tränat tjejerna nu eftersom jag fortfarande är sjuk får jag inte träna själv, fy satan vad orättvist! haha hatar att vara sjuk när man verkligen vill träna. aja .. ska kolla på matchen imorron iaf, hope we win ! men nu ska jag nog läsa i min bok , så vi hörs. kram

sådär såg martina ut som liten "tihi"


godnatt plus läsa

nu ska jag gå och läsa i sängen, sen är e sovdags. ska medans jag sover krya på min hals, den måste .. verkligen MÅSTE bli bättre tills imorrn (senast lördag). men godnatt på er nu !

sov gott

sov gott allesammans ! :)
nu ska jag gå från datan ska nog ta och kolla på något program om det går något bra.. annars ska jag försöka välja kläder tills i morn... haha kommer ta ett tag xP


rensar bilder på datan

de behövdes verkligen, jag lovar ! schit, tusen bilder som ser likadana ut ? hahha bara jobbigt och onödigt, men nu är de över med de, yeees ! ska försöka bättra mig också (a)

rekomenderar !

hatar verkligen att läsa. beviset är att jag nog bara har läst ut två riktiga läseböcker i mitt liv ? de andra jag verkligen försökt att läsa hela har då glömts bort helt och hållet men nu rekomenderar jag verkligen en shopaholics böcker, alla lärare säger men du måste ju komma in i boken. de är de första man gör i den här boken, man sitter som fastnad ? hah håller på att läsa ettan nu är på sida 35 och älskar boken (typ?) finns ju fyra böcker tror jag .. har iaf tvåan också som jag ska läsa efter och sen får vi se om vi köper de andra. men ha de bra ! 35 sidorna jag har läst får 9/10 poäng !


damp på tv:n !

vettefan hur man startar den hos pappa ! och jag som ville se idol .. med de räcker inte mitt tålamod till nu idag känner jag haha kram !

idol ! :)

nus ska jag gå från datan för att kolla på idol och äta bullar ! :)

två nya böcker.


fick två böcker av mormor idag, vi var på någon loppmarknad eller nåt på kusinernas skola (storasyster och neo va där också) jag gick då till mormor efter skolan. efter marknaden kan vi kalla de så åkte jag hem till pappa men hade glömt min mobil i barnvagnen som neo låg i så var tvungen att åka till mamma typ för några timmar sen, men nu är jag hemma och har lust och tid och blogga efter ha hämtat nycklarna hos pappa som var på möte haha. för de som inte ser vilka böcker de är så ere : en shopaholic bekännelser (ettan) och en shopaholic säger ja (tvåan)


bullar, chokladbollar !

idag i skolan så hade vi so förhör och det gick inte så bra.. haha ! men spanskan och engelskan gick bra tror jag :)
efter sklolan så åkte jag hem till julia och bakade chokladbollar :) dem blev jätte goda ! haha :P sen när jag kom hem åt jag och sen bakade bvullar :) det är ju kanelbullensdag på söndag ! :D
tycker ni mest om vanilj elr kanel bullar ?

bilden lånad från google


RSS 2.0